Mi a véleményetek az erősen szőrős hasról és mellkasról?
Figyelt kérdés
Elsősorban csajok véleményét várom, ha lehet korral. Én 19 éves vagyok.2010. febr. 28. 21:22
2/14 anonim válasza:
Mérsékelten még elég szexi, de mindennek van határa. Azért egy őserdő igen undorító tud lenni.
6/14 anonim válasza:
Imáádom!! :) Nincs szerintem vonzóbb ennél. 28/L
7/14 anonim válasza:
nem linkelnél képet h lássuk,mit értesz az erősen szőrös alatt?
8/14 A kérdező kommentje:
az erősen alatt azt értem h nagyon az, igazából nem érdekel h ki mit gondol én jól érzem így magam.
2010. ápr. 5. 20:22
9/14 anonim válasza:
Szexiiii!!! Bárcsak ilyen pasit találnék! Elegem van a nyápic, csigatestű fiúkákból:S
10/14 anonim válasza:
Nekem nem jön be, viszont már találkoztam 2-3 erősen szőrös pasival, akihez nagyon passzolt és úgy szexi volt és nem zavart.
Azokra gondolok, akiknek sötétebb a hajuk és a szemöldökük is dúsabb. Illetve a karjuk is szőrösebb, szóval az összképet nézve rendben van.
Ha valakinek csak a mellkasa nagyon szőrös akkor az engem taszít, elnézést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!