Szerintetek fiú hordhat ilyen karkötőt?
Figyelt kérdés
Szerintetek fiú hordhat ilyen karkötőt, mint ami az alábbi képen van? Vélemények jöhetnek ezzel kapcsolatban! Kort és nemet írjatok kérlek!
2015. jún. 16. 15:39
1/14 anonim válasza:
Én vevő vagyok olyan ékszerekre, amit más fiú nem venne fel, de ezt nem venném fel. Csak lányok hordják.
f18
2/14 anonim válasza:
Persze. Nincs benne semmi lányos. 25N
3/14 Gyémántlány válasza:
Hát szerintem ebben semmi nőies nincs, hogy úgy mondjam. Nekem nem tetszik, de ha neked igen, akkor nyugodtan hordd. Senki nem fogja lányosnak tartani.
4/14 anonim válasza:
Én sem mondtam, hogy van benne nőies, annyit mondtam, hogy lányok hordják. Nem mindegy.
5/14 anonim válasza:
Ezt nagyon regen hordtak a lanyok de ez most mar egy lanyon is gaz lenne nem h egy fiun
6/14 anonim válasza:
szerintem hordhat bárki bármit, amit csak szeretne. ilyen karkötőt is. nem láttam ilyesmit jó pár éve már.
7/14 anonim válasza:
fiúkon lányokon egyaránt láttam már
8/14 Rebellious Dead Lady válasza:
Szerintem hordhat. Miért is ne?
De nekem nem tetszik. :P
9/14 Rebellious Dead Lady válasza:
Ja, a korom lemaradt: 15 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!