Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok! Tényleg kevés a...

Lányok! Tényleg kevés a jóképű férfi?

Figyelt kérdés
2015. jún. 14. 17:03
1 2
 11/19 anonim válasza:
A stílus számít. Ja, és legyen haja. Nem Justin Bieber-fejre gondolok, hanem egy konszolidáltan kócos frizurára. Minden férfit sármosabbá tesz. De tényleg.
2015. jún. 28. 12:11
 12/19 anonim ***** válasza:
24%
Én jóképű férfinek tartom magam, de szinte alig látok szép nőt itthon. Legtöbbjüknek festve a haja, bűzlenek a parfümtől, nem szerények, nem nőiesek.
2015. júl. 6. 14:11
 13/19 anonim ***** válasza:
80%
Nem. Ugyanannyi jóképű férfi van itthon, mint máshol. Esetleg nyugatabbra többen követik a divatot, de ezt ne keverjük a jóképűséggel... Valószínűleg egy munkásruhában lévő férfira kevesebb nő mondja, hogy jóképű, mint ugyanarra az emberre, ha divatos ruhában van.
2015. júl. 10. 15:02
 14/19 mikeXxX ***** válasza:
Naaaa ne degradáljatok már le :D ! 36f
2015. nov. 4. 23:05
 15/19 anonim válasza:
Nem az hogy kevés akad 1-2 de nem csak a külső számít, nem mondom hogy az nem fontos mert ha nem vonzodom valakihez akkor vele nem tudok együtt lenni.De a belső tulajdonsagokat is nézni kell.
2016. jan. 6. 22:24
 16/19 anonim válasza:

Lezbikusként állíthatom hogy külföldön igenis sokkal több jóképű férfi van mint Magyarországon, pedig nekem aztán tényleg sok kell hogy csekkolni kezdjek egy pasit :D

Nem a stílusuk alapján, hanem az acuk,testfelépítésük alapján(bár tény hogy sokkal jobban öltöznek általában)

Persze nem mondom hogy itt nincsenek helyes férfiak,de kevesebb arányban vannak.Ötletem sincs miért.

A lányok szerencsére jók :D

2016. szept. 22. 09:50
 17/19 anonim ***** válasza:

Egy kicsit gondolkodni kellene azon:

Nem vagyunk egyformák. Más stilus, személyiség, érdeklődési körök, testünk s persze az izlés világunk.

Ebből kiindulva mindenkinek más az "ideális" személy.

Valaki a vékonyat valaki a ducibbat szereti testalkatban...stb

Szóval erre a kérdésre nem igazán lehet korrekten válaszolni. :D

Én pl válogatós vagyok, de sikerült nem csak külsőre de személyiségre is rendes párt találnom.

Magas szálkás, fekete hajú, szép mandula szemek s számomra vonzó állkapocs (nem a tipikus pasis vastag kocka alakzatú).

Gyülölném ha hájas hasa lenne vagy kövérebb alkatú lenne, a tokás arctól rosszúl lennék.

De olvastam már olyat is hogy valaki a nőjében pont a bazilika kilincs orrát szereti xD - pl ezis számomra Soha kategoria ><

Mondjuk úgy, hogy az embernek nehéz megfelelő embert találni, aki az ideálja. :)

23-N

2016. szept. 22. 13:38
 18/19 anonim ***** válasza:

"nyugatabbra könnyebb követni a divatot" - háát pl németben (ismerősömék is kint voltak hosszabb ideig melózni) nem valami igényesek az emberek xD meg a "csinos" szót nem nagyon lehetett mondani a semmilyen sportruhás emberekre pl szabadidő ruhák stb.

Az öltözködés is inkább ember személyiség/izlés kategoria.

Pl vannak olyanok akik igényesen felöltöznek csak addig is amíg melóhelyre be nem ér, de haza fele is ad magára.

2016. szept. 22. 13:43
 19/19 anonim ***** válasza:

12-est megértem. A nők vagy igénytelenek vagy sok a MŰ dolog rajtuk (vakolat-smink, póthaj, műköröm, tömött mell, test-smink is már...stb)

Én is kevés olyan nőt látok, aki csinos/elegáns és a parfümöt csak akkor érzed rajta kellemesen ha pl puszit adsz.

A ku-*-vás stilustól nem lesz nő egy nő...

Pl szem alatti karikák eltüntetése egy nagyon vékony szolid sminkkel. (az ajkak kirúzsozása 100ezer emberből talán egynek áll jól... a szájfény meg más téma)

2016. szept. 22. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!