Fiúk és lányok, szerintetek is nagy és ronda a köldököm? Őszinte véleményetek érdekel, meg a hasamról is.
2015. jún. 12. 11:28
31/40 anonim válasza:
ÚRISTEN!!!Komolyan nem félsz hogy a felpuffadt beleidtől kidurran a hasad?Ez nagyon durva, látszik mennyire feszesre vagy fújódva.Méghogy megnéznek a strandon a férfiak, chhh beképzelt!!Biztos azért mert azt várják mikor reped ki a hasad a "cuki kis szőrcsíkod" mentén, és rettegnek.:D Bíztos nem azért néznek mert tetszel nekik.
32/40 anonim válasza:
Ne tedd már ennyire a hattyú halálát.
Nem írtad sehol hogy régebbiek a képek, de hogy nem is te vagy rajtuk az 100%
33/40 A kérdező kommentje:
A második kérdésemnél írtam, a 2. képnél, mindegy hagyjuk, nem érdekes.És igen is megbámulnak akkor is ha a nőjükkel vannak!
2015. jún. 14. 14:06
34/40 anonim válasza:
Régebbi egy picit?:D
8 éves kép azért nem picit régebbi még ha te lennél rajta sem:)
35/40 anonim válasza:
Nem tudom mit vagytok kiakadva!
Szerintem szexi a köldöke, és a pociján sem zavarna a szőr! Az, hogy kicsit nagy, az lehet, hogy nem egészséges, de szexuálisan kicsit sem tartana vissza!
36/40 anonim válasza:
Istenem, ti komolyan ennyire hulyek vagytok???
Ez egy terhes no kepe elolrol es oldalrol.
Leirjak, hogy osregi kep es meg mindig benyelitek a kerdezo hulyesegeit.
Nem is tudom a kerdezo idiotabb, vagy a valaszolok inkabb...
Pfff... koszonom, hogy ujra emlekeztettetek, hogy felejtsem el ezt az oldalt.
37/40 anonim válasza:
Leszakadt a hasfalad vagy kilógnak a beleid? Inkább menj orvoshoz és keress egy epilátort!
38/40 A kérdező kommentje:
Kilógnak a beleim??? Nem látod hogy mind a hasamban van?:P
2015. jún. 16. 20:36
39/40 anonim válasza:
Akárhogy nézem, kb 90%, hogy császármetszés hege a szőrcsíkotok, a kérdező meg pár random képet tol fel valaki másról, aki valószínűleg épp nyeri vissza a formáját, és valószínűleg büszke az eredményeire. A kérdezőnek meg nem tudom, hogy nem lett jobb dolga.
40/40 anonim válasza:
Ez egy terhes nő képe. Ha neadjisten mégis te vagy a képen és tényleg ilyen a hasad akkor szerintem keress fel egy orvost. És egészen biztos hogy nem azért bámulnak meg mert ez szexi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!