Hogy ápoljam a körmeimet és a kezem, ha a munkám teljesen tönkreteszi?
Figyelt kérdés
4 napja kezdtem a munkámat, ami azt takarja hogy napi 8 órán át gumikesztyű van rajtam, és már most lemezekben válik le a körmöm. Nagyon meg vagyok ijedve, eddig mindenféle külön ápolás nélkül is gyönyörű erős körmeim voltak. Mit csináljak, hogy túléljem a nyarat, és ne menjenek addig tönkre teljesen?2015. jún. 11. 23:36
1/4 anonim válasza:
Talcumporos a gumikesztyű? Mert lehet, hogy talcumérzékeny vagy, és akkor váltani kéne simára.
Esetleg ragtapasz, hogy ne a gumi tapadjon rá? Az tuti, hogy rövidre kéne vágni.
2/4 A kérdező kommentje:
Rövidre van vágva, és sima "natúr" minden mentes a kesztyű.
2015. jún. 13. 00:17
3/4 anonim válasza:
Én másfajta munkát végzek, de én a Sally Hansen kék körömerősítő lakkját használom, nekem eddig bevált. De szerintem nálad az a probléma, hogy 8 óra alatt bepállad a körmöd, túl sok pára, izzadtság, nedvesség éri és ez ellen lehet nem elég egy lakk.
4/4 A kérdező kommentje:
Nem is szabad lakkot használnom. Fogalmam sincs mit tehetnék így. :(
2015. jún. 13. 18:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!