Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Helix talpas piercing kivétele?

Helix talpas piercing kivétele?

Figyelt kérdés

Bogyós, egyszerűen nem bírom kitekerni..vagy egyáltalán melyik irányba kellene? Nem tudom sehogy sem kivenni, pedig jó lenne már megtisztítani. Most nem tudom hogy olyan erősen meg van szorítva vagy csak én vagyok e béna :D próbáltam már zsepivel is, hogy ne csúszkáljon de akkor sem mozdult. És sajnos, most jött oda mellé egy vadhús is, amit Tetran kenőccsel kezelek, nem tudom jó ötlet e kivennem, vagy benne hagynom.

Köszönöm előre is a válaszokat! :)

2015. jún. 11. 13:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Mikor csináltattad?
2015. jún. 11. 14:40
 2/6 A kérdező kommentje:
kb 3 hónapja
2015. jún. 11. 14:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Olyan erősen meg van szorítva, nagyon meg kell magad kínozni. :) Nekem a nővérem tudta csak lecsavarni úgy, hogy majdnem a fülem is lejött. :) Utána extrán begyulladt,úgyhogy szép baleset volt, de én már nagyon ki akartam cserélni a bogyót :S Vagy a vadhús miatt végleg kivennéd? Boccs h csak most válaszoltam, de dolgom volt .
2015. jún. 11. 17:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Előzőhöz: bár nekem tragusom van.
2015. jún. 11. 17:15
 5/6 A kérdező kommentje:
Szia, semmi baj örülök hogy segítessz :) nem nem akarom kivenni végleg, csak fèlek hogyha a vadhús nem gyógyul, már esélyem se lesz kivenni :/
2015. jún. 11. 18:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Ezt hogy érted, hogy esélyed sem lesz kivenni? A vadhús sajna ideig óráig fog eltűnni (persze ha kened), aztán visszajön. :( Nekem is van, és hiába múlik el, napok/hetek múlva visszajön.
2015. jún. 11. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!