Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek a tragus vagy a...

Szerintetek a tragus vagy a helix szebb?

Figyelt kérdés

Nem tudom eldönteni, hogy melyiket válasszam. Nekem mindegyik tetszik, de nem szeretném mindegyiket megcsináltatni, csak egyet közülük. Eredetileg helixet szerettem volna, de megtetszett a másik is. Egyébként lány vagyok és jelenleg három van a cimpámban.

Tragus: [link]

Helix: [link]

2015. jún. 10. 16:25
 1/8 anonim ***** válasza:
Második.
2015. jún. 10. 16:38
 2/8 anonim ***** válasza:
A tragus a legtöbb ismerősömnek évek alatt sem gyógyult be rendesen
2015. jún. 10. 16:46
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Nem ismerek senkit, akinek bármelyik is lenne, ezért nem tudom, hogy kinek milyen tapasztalata van vele. Azok alapján, amiket eddig hallottam és olvastam róla, megerősítik a második válaszát, miszerint a tragus bajosabb. Tulajdonképpen így belegondolva szimpibb a helix már a helyét illetően. Nem tudom, hogy a tragus mennyire lehet zavaró vagy furcsa, fájdalmas bár gondolom, akinek rendbe jön, az egy idő után megszokja.

Még várok válaszokat és, akinek van vele személyes tapasztalata, azt is szívesen meghallgatom!

2015. jún. 10. 16:56
 4/8 anonim válasza:
helix
2015. jún. 10. 16:58
 5/8 anonim ***** válasza:
nekem mindkettő nagyon tetszik, de gagyi a fülformám, ezért a tragust választottam. nagyon sokáig gyógyul. de a barátnőm helixe 1 hónap alatt begyógyult.
2015. jún. 10. 17:22
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem a tragus tetszik. De a Te füled, a Te döntésed.
2015. jún. 10. 18:28
 7/8 anonim ***** válasza:

Én pont fordítva olvastam minden fórumon és a barátnőim is így nyilatkoztak, akiknek van mindkettő:

a tragus sokkal gyorsabban gyógyul, mint a helix.

Nekem mindkettő tetszik, most tervezem szuratni :)

2015. jún. 26. 09:45
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Nem tudom én már nagyon sok mindent hallottam róluk, szóval már teljesen tanácstalan vagyok...Egyelőre még nem csináltattam meg egyiket sem, de szerintem inkább a helixet fogom. Gondolom ez egyénfüggő meg ahogy sikerül úgymond. Ismerek olyat, akinek a cimpában is úgy begyulladt, begennyesedett, hogy az hihetetlen... Helixről és tragusról is hallottam ilyen történeteket, szóval szerintem még rágódom rajta egy ideig és eldől.

2015. jún. 26. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!