Vannak olyan pasik, akik csak úgy fizetnének mellimplantátumot valakinek?
Figyelt kérdés
Tudom hülye kérdés de barátnőmmel szóba került ez a téma,és mondta,hogy ő már hallott olyat,hogy gazdag pasi kifizette valakinek és mégcsak szexelni sem kellett vele.Nekem ez abszurdnak tűnik...szerintetek létezik ilyen?2015. jún. 9. 23:10
1/10 anonim válasza:
Nyilván nem.
Ha így akarsz pénzt szerezni mellimplantra, akkor nyilván szívességket kell tenned az illetőnek. Ezt egyébként prostitúciónak hívják.
2/10 A kérdező kommentje:
Igen én is így gondolom:) Olyan nincs hogy valaki "csak úgy" fizessen ilyen dolgot:D
2015. jún. 9. 23:25
3/10 anonim válasza:
szerintem sincs ilyen. aki azt mondja, így "kapott" melleket, tuti kamuzik.
5/10 anonim válasza:
Legfeljebb nem mesélik el hogy mit tettek a mellekért a csajok, mert elég kínos lehet, de ingyen semmi nincs... ha valaki mellimplantátumot akar keresse meg rá a pénzt szerintem. Nem egy nagy dolog, nem milliókba kerül.
6/10 anonim válasza:
Miért? Te ilyet szeretnél és nincs rá pénzed?
7/10 Impression válasza:
Làtod ezèrt nem tisztelik a mai pasik a nőket, csajokat. Mind pènzèhes liba ès aszt hiszi tùljàr az "àldozata" eszèn hogy majd fel sem tűnik a pasinak hogy csak kopasztja. Mondok èn valamit lànyok: ez akkor működhet ha a pasit szerelmes, külömben veletek jàtszanak.
8/10 anonim válasza:
Igen,van ilyen... Az aktivba vagy hol is megjelentettek a dolgot,h lassak a nok,h nem kamu.
9/10 anonim válasza:
Igen van..13 év házasság és két gyermek után a férjem!!😂😂😂
10/10 anonim válasza:
13 ev hazassag es 2 gyerek? Akkor neked sokat kellett varni ra! :) fel ev hazassag es egy gyerek utan en is kaptam a ferjemtol 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!