Ezt figyeld apukám hogy kiből lehetmár modell? . Linkelve
Figyelt kérdés
Kis porbafingó azt modellügynökségben van necsodálják hogy az első sikátorban... [link] 2010. febr. 27. 23:29
1/24 anonim válasza:
Jaj...mire jó ez ilyen fiatalon?:S
Viasaton láttam egyszer egy műsort az amerikai gyerekmodellekről...Durva volt.:s Nálunk ezért annyira még nincs "eldurvulva ez a dolog.
"Little miss sunshine"<<nézd meg ezt a filmet. A vége a legjobb =p
2/24 anonim válasza:
És még csak nem is szép kislány, de hogy pózol... jézus, ennek a szüleit kéne felpofozni...
3/24 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép kislány azon a képen. (Néztem másik képet is róla, de van 1-2 más stílusú, ami nekem nem jön be ilyen kislányoknál.) Egyébként vannak gyerekmodellek. De nem lehet bárkiből, csak aki szép kisgyerek :)
Vagy mi a konkrét kérdésed?
4/24 anonim válasza:
Ismertem egy kislányt, gyerekmodell volt, de olyan utálatos, nyafka, flegma, és öntelt paszullyal még nem találkoztam mint azzal. Na azóta felőlem jöhetnek,mehetnek ezek a szupermodell kis fruskák.
5/24 anonim válasza:
egyáltalán nem normális dolog, az ilyen idős gyerekeknek még barbie bazániuk kellene
13/L
7/24 anonim válasza:
az ilyenekből lesznek a nagyszájú p.icsák :)
8/24 anonim válasza:
egyet értek az utolsó hozzá szólóval :P
9/24 anonim válasza:
hát figyeld itt ezen az oldalon egészen a 6 hós kis babák is már úgy mond "modellek" [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!