Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek is gáz a felhozata...

Szerintetek is gáz a felhozatal az idei Miss Universe Hungaryn?

Figyelt kérdés
Mindjárt kezdődik..nézi valaki? :P

2015. jún. 6. 20:45
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
De a 11-esen nagyokat visítok. Olyan mintha nem tudná milyen rendezvényen van :D
2015. jún. 6. 21:42
 12/17 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem meg az egész műsor színvonalon aluli. Az énekesek, a hangtechnika, ahogy az elején bevonultak a lányok és ahogy lötyögtek. Semmi egyedi nincs benne, a zenék is a mai sablon zenék, a csapból is ez folyik. Ez a Timike nem nagyon ért ehhez. Akkor mar a Sarka K. jobban összehozta. Ja a kérdésre is válaszolva én nem számítottam másra a lányok terén, szerintem egy sincs köztük aki olyan kirívóan szebb lenne a többitől, minden lány egyforma, egy a százból típus, egy nemzetközi versenyen egy sem győzne.
2015. jún. 6. 22:04
 13/17 anonim ***** válasza:

Nekem a weboldal mindig más sorrendben hozza be őket, nézni nem nézem.

Az alakja nyilván mindegyiküknek teljesen jó, viszont arcra van egy csomó aki smink nélkül kimondottan csúnya lenne.

2015. jún. 6. 22:11
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem nézem, de a képek alapján 7 szép lányt is találtam köztük. Nem olyan rossz arány. Persze nem kiemelkedő különleges szépségek, hanem átlagosabbak, ami szerintem jó dolog. Nálam Muszka Gréta lenne a nyerő. De amúgy kétlem, hogy egy szőke, kék szemű lány nyerhetne Magyarországon...
2015. jún. 6. 22:18
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem túl erős a felhozatal, de legalább az nyert, akire szavaztam. :)
2015. jún. 6. 22:27
 16/17 opened paradise ***** válasza:
Pont most írtam valahova,borzasztó.
2015. jún. 6. 23:52
 17/17 anonim ***** válasza:
1-2 kivétellel ezek nem csúnya lányok, de mindegyik ugyanúgy néz ki
2015. jún. 6. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!