Milyen, a kislány yorkimmal kapcsolatos picike tetkót csináltathatnék? 18L :D Minden tipp, link érdekel! (kiegészítés lent)
Nagyon szeretem őt, ezért így akarom megörökíteni.
Persze rejtett helyen akarom, nem pedig feltűnésből.
Gondoltam a tappancsára, de az a bikinialsóm alatt meg mindenhol elég "bután" nézhet ki, vagy gondoltam a nevére furcsa betűkkel, vagy nem tudom.
Melyek azok a helyek, amik szóba jöhetnek, ha elrejtve szeretném hagyni a tetkót?
És milyen írásjelek, betűtípusok vannak, amik szépek?
Linkelnétek képeket is, légyszi?
:)
És betűtípus, írásjel?
A tappanccsal kapcsolatban: csak az lenne a kérdésem, hogy ha temperával befestem a tappancsát, lenyomatot készítek róla, azt a szalonban rám tudják pont olyannak, vagy esetleg kisebbnek, rajzolni??
És csípőcsontnál olyan helyen, hogy ne látszódjon, igaz? :)
Max. a nevéből egy nagyon picike rész, de még az sem.
Még ma megpróbálom, lám hogyan nézne ki. :D
Már csak a betű meg a hely a kérdéses. :)
A bugyitakarós helyen, igaz??? :DDD
Bocsi, ha sokat értetlenkedek, de ez egy életre szóló döntés és teljesen biztos szeretnék lenni minden apró részletben. :)
Szerintem a vékonyabb betűk szebbek, de nem is tudom.
Kínai dolgokat nem nagyon szeretnék, az olyan közhely, szerintem.
gondolom nem érdekel, h sztem nem jó ötlet, szal nem is erőltetem a véleményem.
Nem tudom, linkelték-e már be ezt a képet:
na jó lehet h ez egy kicsit feltünő...
akkor marad a csípőcsont. a bugyi alatt sztem elég...khm érdekesen nézne ki, nem? olyan mintha állatokról fantáziálnál. nekem legalábbis az jut róla az eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!