Hova tűnt az a sok "trú" emo, aki pár éve még azt bizonygatta, hogy ő aztán mindig is ilyen lesz?
Figyelt kérdés
Egyre kevesebbet látni belőlük (szerencsére). Nem érdekes, hogy most, amikor már nem divat, sőt, szinte ciki - hirtelen hogy eltűntek? Pedig anno hogy mondogatták, hogy így az életérzés meg úgy...
Vicces, hogy az idő nem őket igazolta, nem?
2010. febr. 27. 02:48
1/7 anonim válasza:
Nekem semmi bajom nincs velük mivel a fiam és a lányom is az de tényleg kezdenek eltünni de az én gyerekeim is most már kezdik hanyagolni már mind kettő 16 éves (ikrek)
2/7 anonim válasza:
ja és nem olyan vágdosós emosok hanem azt hiszem színes vagy boldog emok de na mindegy
3/7 maundrel válasza:
ja igen, egy "új" irányzat született, a scene (azt hiszem)Lényegében kívülről ugyanúgy néznek ki mint az emo-k, csak nem "fekete-fehérek" hanem rendkívül színesek. -gondolom a világfájdalommal ellentétben Ők boldogok - :D
4/7 anonim válasza:
Nem tom te hol laksz, de irigyellek érte! Eddig én is azt hittem, hogy végre vége az Emo korszaknak, erre volt ilyen nyílt nap a sulinkba és az a tömérdek fiú aki lány és lány aki fiú.. Jesszusom.. És így bandába jöttek a Emok.. Mi meg így néztünk.. Szóval sajnálom, de újjá éledt az Emo. :(
5/7 anonim válasza:
divat volt,már rájöttek hogy gáz...
6/7 anonim válasza:
7/7 anonim válasza:
jah most ezek az ízlésficamos hülye p*csák mind tiarát akarnak hordani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!