Szerintetek Taylor Swift szép?
Szóval ha valakinek kicsi a melle (emellett karcsú, hosszú lábú) az "deszka" (Taylor)
Szóval ha valaki alacsony, de mellette olyan alakja van, hogy 10/9 lány elsírná magát, az "hobbit" (Ariana)
Mekkora nyomorék vagy egyik felhasználó :D gondolom nem volt még csajod, te sz*pnád le magad ha akár a kezedet megfogná bármelyik.
Elfogult vagyok a frufru miatt,de szerintem igen.
Nem tudom,olyan "letisztult" az arca...
pont ez benne az egyik legnagyobb pozitívum. szerintem az alacsony lányok sokkal édesebbek és szexibbek
"Szóval ha valaki alacsony, de mellette olyan alakja van, hogy 10/9 lány elsírná magát, az "hobbit" (Ariana)"
Nem akarok kötekedni, de Arianának pont hogy nincs jó alakja. Nagyon-nagyon kislányos, nem csak azért mert alacsony, hanem mert vékonyka, formátlan és nincs melle, sem segge. Az arca viszont gyönyörű, az tény, amellett az arc mellett nem is érdekelne a teste.
Taylor teljesen átlagos adottságokkal rendelkezik, csak most valamiért felkapták.
Ha már pop énekesnők, akkor például Katy Perry mellett is elbújhatna, meg szerintem Selena Gomez mellett is, mindketten ezerszer szebbek, mint ő.
Egyiket sem szeretem zeneileg, de ez tény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!