Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik a legjobb...

Szerintetek melyik a legjobb kép rólam?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

Ha már itt vagyunk, akkor vélemény? :)

10/? Főként fiúk válaszát várom, de lányoké is érdekel :)

2015. máj. 31. 23:43
1 2 3 4
 31/38 anonim válasza:
az első kettő tetszik jobban nekem, a harmadik nemigazán. szerintem az első a legjobb
2015. jún. 9. 22:39
 32/38 anonim ***** válasza:

A legjobban az első kép tetszik, de mind a három nagyon jó, gyönyörű mosolyod van :)

Hozzám jössz feleségül?

2015. jún. 12. 14:17
 33/38 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Végül a 2.-at tettem fel :)

#32-es ez csak természetes :DDD

2015. jún. 15. 23:46
 34/38 anonim ***** válasza:

Már szervezem az esküvőnket! Sajnos júniusban még nem érek rá, mert van egy rakás vizsgám még, utána pedig szeretnék pihenni egy keveset :/

Mit szólnál július végéhez, esetleg augusztus elejéhez? Hawaii megfelel, vagy túl uncsi, mert mindenki ott házasodik? Felőlem itt Magyarországon is esküdhetünk :D

2015. jún. 16. 15:44
 35/38 anonim ***** válasza:
Mármint viccen kívül, ha ismerkedni van kedved, írj rám. Egész jó barátalapanyag vagyok, tudok rántottát és spagettit csinálni, sőt mosni is magamra. Kicsit pattanásos vagyok, szemüveges is, de ez van, senki sem lehet tökéletes :D
2015. jún. 16. 15:56
 36/38 A kérdező kommentje:
Hawaii szerintem nagyon közhelyes, legyen inkább Ausztrália, mindig is el akartam menni oda :D
2015. jún. 17. 07:35
 37/38 A kérdező kommentje:

Viszont nekem sem július vége, sem augusztus eleje nem jó, mert júliusban nyaralunk, augusztusban pedig tábor :/

Ejj, de nehéz manapság esküvőt szervezni! :DDD

2015. jún. 17. 07:40
 38/38 anonim válasza:
Szerintem az 1. AZ 10/8 A fényviszonyokon kéne még alakítani
2015. júl. 11. 23:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!