Csajok van valakinek valami bevállt házi gyanta receptje?
Figyelt kérdés
2015. máj. 29. 17:24
1/3 anonim válasza:
[link] imadom a hogyan legyek jo not, egyik kedvencem, probald ki, jo kis technika!
2/3 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam ma és nem lett jó :( Nagyon rossz lett az állaga...amint kihült rögtön olyan kemény lett,mint a kő,előtte pedig nagyon forró és úgy sem használható :(
2015. máj. 30. 12:09
3/3 anonim válasza:
Szia, a kemény állag önmagában nem rossz (ha előtte "kigyúrtad"). Én úgy szoktam, hogy mikrózom. Beteszem a mikróba (akkora darabot, amekkorát egyszerre használok), 5-9 másodpercre (állagtól függően), és úgy használom. Lehúzom vele, aztán megint mikró. Lehet, hogy lenne rá más megoldás is, nem tudom, mások hogy csinálják, de nekem ez vált be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!