Vélemény? Nektek bejön?
Ez a felső nagyon előnytelen neked, pont a feleslegedet hangsúlyozza ki. Így ebben a felsőben 3/10.
30/L
10/5
Ez a felső tényleg nem valami jó. Nem tetszik benne a vállad, valahogy túl kerek benne, és nem igazán illik hozzád ez a kivágás sem. Ha egy kicsit behúznád a hasad, és felvennél egy tapadósabb, de nem rövid felsőt, sokkal jobb lenne szerintem. A lábad meg nagyjából rendben van.
15/l
Szerintem 10/8, jól néz ki, bár ez a felső tényleg kicsit előnytelen, de nem a ruhát osztályozom, hanem a képen szereplőt, akár te vagy, akár nem.
21/L
Szia! Szerintem nem vagy kövér(bár mások nem mondták),csak másik pólóval kellene próbálkoznod:)A nadrág abszolút rendben van,maradjon ez a sötét farmer! Ha pólóval együtt nézzük akkor 10/4,de ha ilyen pólóval próbálkoznál (amilyen a linkeken van) akkor 10/9,5
és hogy ne legyenek enyire szürkék,földobhatnád őket kiegészítőkkel:
(sárga) [link]
10-ből 4-5 pont. De tényleg előnytelen az a felső.
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!