A véleményetekre lennék kíváncsi? (bővebben lent)
Én meg vagyok elégedve magammal, de sokan támadnak, és nem értem miért?!
Főként a mellem miatt érnek az atrocitások, és az arcomat is ocsmánynak tartják. Szerintetek is így van? :(
kép:
őszintén?
igazuk van
lepontozhatsz :)
nem vagy csúnya, sőt.
de ezen a képen nagyon látszik, hogy nem érzed jól magad a bőrödben. egy kis smink jól jönne. és hordj melltartőt! + ez a ruha nem jó ilyen alakra. Ne érts félre, csak azt akarom mondani, hogy szerintem ezt kis mellű nőkre találták ki.
Szia!
Szerintem nem vagy ronda.Tény,hogy nem vagy egy Miss Word,de szerintem az a legfontosabb,hogy Te eltudtad fogadni önmagadat.
Az emberek pedig tudod milyenek...Gyarkan mondanak rosszat a másikra és azt hiszik jobbak másoknál.Pedig ők is csak emberek,mint mi.
15/L
Bocsi, de nem öltözködsz igazán az alakodnak megfelelően. Szerintem főleg ezért támadnak téged. És melltartót tényleg vehetnél fel.. :S
Az arcoddal/hajaddal szerintem semmi gond nincs, teljesen normális. Lehet hogy esetleg grimaszolsz élőben. Ennyit tudok mondani a kép alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!