Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek szép ez a lány?

Szerintetek szép ez a lány?

Figyelt kérdés
[link]
2010. febr. 26. 14:53
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
100%
Rasszista lennék,mert azt írtam, roma beütésű? Akkor te nem vagy tisztában a fogalmakkal.Egyébként..ha annyira szereted a cigányokat, gyere el,ahol lakom, és költözz kicsit a temetősorra. Meglátnám mikor mondod ki először,hogy r.hadt cigányok..szerintem fél nap elég lenne. Lehet te jó helyen laksz.
2010. febr. 27. 13:35
 32/40 anonim ***** válasza:
100%
remélem ezt akérdeződek szánatadxD (mert én aki előtted írtam) pont ezt mondom...pár év múlva ha sokkal többen lesznek mint mi, akkor térjünk vissza a témára. De oké, lehrt őket védeni persze..:S csak nem sok értelme
2010. febr. 27. 14:16
 33/40 anonim ***** válasza:
100%
Igen,a kérdezőnek, ő írta,hogy rasszista vagyok/vagyunk.
2010. febr. 27. 17:00
 34/40 A kérdező kommentje:

erre a kommentre irtam:

"Eléggé roma feje van szóval NEM."

Ja,amúgy nem védem a cigányokat,de nem mindegyik UGYANAZ!nekem például van egy roma barátnőm,aki teljesen tisztességes!És nem a származásról kéne eldönteni hogy valaki szép-e vagy sem..áhh..szánalom

2010. febr. 27. 17:28
 35/40 anonim ***** válasza:
100%
de származásból is , mivel ha nem kedvelsz egy etnikumot, nyilván nem jön be külsőleg sem egyik tagja. Jó persze mindig eza vannak kivételek dolog, de százalékosan nézve, mennyi? elenyésző:( nem ok nélkül van ez a nagy ellenszenv
2010. febr. 27. 19:39
 36/40 anonim ***** válasza:
46%
na gyerekek azért kezdjünk el felnőni, és haggyuk ezt abba.:S a csaj szép. és könnyen mondhat rá itéletet,aki nem ismeri a cigány életet! mind1. ne háborúzzon itt senki.
2010. febr. 28. 00:52
 37/40 anonim ***** válasza:
51%
igen, szerintem is nagyonszép és különleges. Legalább nem emo o.O
2010. márc. 20. 22:01
 38/40 anonim ***** válasza:
51%
ja igaza van aki utánnam szólt! egy olyan "nő" aki hóferré teszi a bőrét,vagdossa magát, és öngyilkosjelölt amit persze vagányságbó tesz és "véletlenül" sose jön neki össze(mert igazából beszari)az jobb nő mint ez aki a képen van?! én többe nézem azt akin van mint fogni és szép a bőrszine, nem hófehér és amikor megsimitod a karját a hegekbe beleakad az újjad:S:S ui:a magyarok minek járnak szoliba,ha utálják a romákat.. tudom ez nem ide való de én sokat gondolkodtam már rajta és most eszembe hoztátok.. ja én nem állok neki senkinek! mindenkinek megvan az ideálja
2010. ápr. 18. 18:06
 39/40 Piciregica ***** válasza:

Egzotikus:)Szerintem szép nagyon:D

18/L

2010. aug. 18. 16:39
 40/40 anonim ***** válasza:
jaaj nagyooooooooon. :):):) örülnék ha igy néznékkii. :D
2010. szept. 23. 19:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!