Csak egy kidolgozott felsőtesten "szexi" a mellkas szőr?
Figyelt kérdés
Sziasztok a kérdésem fent olvashatjátok, köszönöm előre a válaszotokat, lányokhoz szól a kerdés,legyszíves a korotokat is írjátok oda! :) 19/f esetleg képet tudok linkelni2015. máj. 27. 23:59
1/9 anonim válasza:
Én nem rajongok a mellkasszőrért,akár kidolgozott,akár nem a felsőtest,viszont ez nem szempont a párválasztásnál. 17l
2/9 anonim válasza:
Férfi szemmel teljesen mások az elképzelt női elvárások, mint valós, női szemmel.
3/9 anonim válasza:
Nem ragaszkodom a kidolgozott felsőtesthez, de a mellkasszőr engem taszít.
5/9 anonim válasza:
Én kimondottan szeretem a mellkasszőrt, számomra férfias. Párom felsőteste nem nagyon kidolgozott, hasa is van, de nekem bejön. Meg úgy általában a szőrös pasik is (pl. a csupasz arc engem taszít). 20/L
6/9 anonim válasza:
Én szőrpárti nő vagyok, de az izmokat nem szeretem. Tehát nekem kevésbé kidolgozott felsőtesten pont, hogy jobban bejön.
26/N
(privátot nem kérek senkitől, van párom :D)
7/9 A kérdező kommentje:
Hm, megoszlanak a válaszok, de mindegyikőtöknek köszönöm szépen!
Ui.: jöhetnek még!:) közvélemény kutatás hahah
2015. máj. 29. 22:18
8/9 Kaileena2 válasza:
Egy férfi az legyen férfi,ergo nem baj ha szőrös,mondjuk az pont nem jön be ha egy dzsungel van pasi felsőtestén ha kidolgozott hanem,ha mérsékelten az egy dolog
amúgy nem nagy szempont 19l
9/9 anonim válasza:
Az első 3 válaszolóval teljesen egyetértek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!