Szerintetek a vallig ero haj divatos?
Figyelt kérdés
A fodraszom ma egy kicsit benezte az aranyokat....a kelletenel tobbet vagott. En nagyon sirtam miatta tesom meg azzal vigasztalt hogy ne sirjak mert tenyleg tok jo, jobb mint az elozo es nagyon divatos meg meno.
Mostmar picit megnyugodtam de azert feltennem a kerdet: szerintetek is divatos a vallig ero haj?
2015. máj. 27. 19:18
1/10 anonim válasza:
Remélem nem fizetted ki a fodrászt.
Van akinek jól áll, de én a hosszút preferálom.
2/10 anonim válasza:
Lehet, hogy divatos, de nekem a nagy részük nem tetszik. Küldesz képet?
3/10 anonim válasza:
divatos és van, akinek jól áll, de azon belül is van rengeteg fazon...
4/10 anonim válasza:
Nekem évekig nagyon hosszú hajam volt, de most radikális változásra vágytam így levágattam vállig érőre. Én imádom és mindenki csak dicséri. Szóval... ne szomorkodj :)
5/10 anonim válasza:
"mindenki csak dicséri"
Mert nem kérdeztél meg engem. :D
6/10 anonim válasza:
Szerintem divatos. Nézd meg google-n mennyi sztárnak van ilyen haja.
7/10 anonim válasza:
Ha azt mondja jól áll, akkor az biztos úgy van, a testvéred, csak nem hazudik :) Nagyon sok mindenkinek jól áll, de tényleg.
8/10 anonim válasza:
Az egy dolog hogy ki mit mond előtted:)
Ha rohadna a szád se mondanák a szemedbe sokan csak 1-2 ember ha olyat is ismersz.
9/10 anonim válasza:
Nekem személy szerint tetszik a vállig érő haj, mert nem az a tömeg cucc, és ez kiemeli a viselőjét az unalmas tömegből.
10/10 anonim válasza:
,,nem az a tömeg cucc, és ez kiemeli a viselőjét az unalmas tömegből''
Elég sokan vágatták le vállig érőre divatból a hajukat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!