Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 18L vagyok. Berakhatom magamna...

18L vagyok. Berakhatom magamnak a köldökpiercinget? Nem vagyok "félős", szóval menne, van itthon érzéstelenítőnk és a piercing is megvan. :D

Figyelt kérdés

Nagyon fontos!!

Ha beraktam, kb. 4 hét múlva kicserélhetem?

Volt már egy pc-m, de a lyuk nem valami mély, kb. 3 hete kivettem és most már szúrnám újra, mélyebben. :)

Azért ilyen sürgős, mert április elején megyünk tengerre és addig szeretnék szép piercinget. :)

2010. febr. 26. 05:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Jobban jársz, ha egy profi csinálja meg neked.
2010. febr. 26. 06:14
 2/11 anonim ***** válasza:
Fertőtlenítővel, branüllel meg lehet csinálni, de legyél nagyon óvatos.
2010. febr. 26. 07:32
 3/11 anonim ***** válasza:
48%
Hát szerintem nem kéne,nehogymá ezen akarjál spórolni,ha tengerre meg tudsz menni.
2010. febr. 26. 08:47
 4/11 anonim ***** válasza:

Inkább fordulj szakemberhez!

Meg lehet csinálni házilag is,

de úgy biztonságosabb!!!

2010. febr. 26. 09:35
 5/11 anonim ***** válasza:
Ha szeretnél egy jó fertőzést illetve gyulladást,akkor csináld. A helyedben elmennék egy pc-shez.
2010. febr. 26. 10:10
 6/11 anonim ***** válasza:
ha tengerre mész, akkor van 2000Ft-od átszúratni is.
2010. febr. 26. 12:10
 7/11 A kérdező kommentje:

Lehet igazatok van. :)

De az nem baj, hogy csak 3 hete vettem ki a régit, a lyuk meg ott van és valószínűleg még nem forrt be??

Ez érdekelne nagyon...

2010. febr. 26. 13:12
 8/11 anonim ***** válasza:

az jó ha tengerhez mész.. szúrasd,de inkább tényleg pc-snél..

utána pedig javaslom hogy még a friss pc-vel menj bele a tengerbe.. begyógyul a sós viztől :) osztálytársam is igy volt.. szúratott,2 héttel később kirándulni ment és mire haza jött full begyógyult neki.. pedig a pc-nek több hónap kell,de úgy tűnik a tengerviz jó fertőtlenitő hatással van ra.

2010. febr. 26. 15:36
 9/11 A kérdező kommentje:

:)

És most már szúrathatom, ha csak 3 hét telt el azóta, mióta kivettem??

2010. febr. 26. 15:51
 10/11 anonim ***** válasza:
hát szerintem ha benőtt akkor igen..ha még sebes akkor várj még vele egy hetet..
2010. febr. 26. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!