Ezt a szemöldököt hogy lehetne korrigálni? 21/L
Ha elmegyek kozmetikushoz, meg tudja úgy csinálni, hogy egyformák legyenek és passzoljon az arcberendezésemhez és ha veszek szemöldök ceruzát, megcsinálja nekem szépen, természetesen?
Szerintem meg tudja csinálni, de nem lehet egyformára megcsinálni. Érdemes lesz hagyni utána, hogy egyformára nőjjön a kettő, addig be lehet festetni (ha nem tesznek alá vazelint, akkor a festék a bőrt is megfogja, ami elsőre ijesztőnek tűnhet, de így is szép szemöldökök szoktak születni) vagy reggelente korrigálni szemöldökceruzával.
Sokan a szemöldökceruza ellen vannak, de kevésbé macerásabb, mint a por és ha apró vonalakat húzol, akkor természetes hatása lesz, csak figyelj a mennyiségre: ne legyen túl sötét, túl mű hatású, fontos a fokozatosság (én így szoktam megcsinálni a nem túl dús szemöldökömet).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!