Hogy lehet gyorsan lebarnulni napozással?
Figyelt kérdés
Hàny órát/mikor lehet jól napozni hogy fogjon a nap.2015. máj. 20. 19:44
1/3 anonim válasza:
15-18 óra között napozz csak. Én fokozatosan emelném az időt mert ha egyből kimész több órára leéghetsz, attól is függ milyen típus vagy. Szóval első körben mondjuk 15 perc hason majd 15 perc háton fekve. Aztán másnap 20 perc majd 30,40,50 és sztem max 1 óra legyen egy nap (mármint 1 óra hason és 1 háton) én többet nem ajánlanék, tudod Te is milyen következményei lehetnek a napozásnak. Van egy olyan személyes tapasztalatom hogy szeles időben jobban fog a nap. Nem tudom ez miért van de ha erősebben fúj a szél 20 perc alatt úgy megfog engem a nap mint szélmentes időben 1 óra alatt.
2/3 anonim válasza:
Jobban barnulsz ha locsolod vízzel is a bőröd. Naptejet is mindig használj, különben tönkreteszed a bőröd.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2015. máj. 21. 16:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!