Miért válik rajtam ilyen illatúvá a parfüm?
Női parfümöt használok. Amikor magamra fújom édeskés, gyümölcsös illata van. Aztán eltelik egy kis idő (fél óra is elég sokszor) és ez eltűnik. Csak valami alap illat marad, de az olyan férfias...
Nem én érzem annak!
Többen megkérdezték az utóbbi időben, hogy férfi parfümöt használok-e. Nem zavar, csak nem értem.
Több parfümöm van, többféle márka. Már nem egyre mondták ezt, hogy olyan az illata rajtam. Ez miért lehet?
A parfümök még tuti jók, nem lejárt szav.-osak.
Az izzadásgátlóm illatmentes, az öblítőmnek pedig semmi illata nincs miután a ruha megszáradt... hiába mosok akárhogy, de ez most nem lényeg :)
Mit csináljak? A drága unisex parfümöt már magamra se merem rakni, mert azt fogják hinni férfi parfüm van rajtam...
u.i.: vannak nagyon nőies, nagyon édes parfümjeim is kifejezetten női illatok. Rajtam mégse úgy érződik, pedig nem vagyok büdös nem csinálok semmit nem is izzadok.
A parfümök illata változik ahogy a különböző komponensek párolognak az idő múlásával. Ezért fontos, hogy elegendő időt szánj a vásárlásra. Ha a parfümériában kinéztél mondjuk 4-5 illatot, teszteld őket. Menj be és fújd magadra az egyiket, és a következő 2-3 órában figyeld hogyan alakul az illat. Ilyenkor célszerű illatra semleges helyen tartózkodni, hogy ne zavarjon be más.
Ezen kívül fontos az is, amit már előttem leírtak. Az embereknek van saját illata ami nem egyenlő az izzadságszaggal. Ez hozzáadódik a parüméhoz, szóval fontos, hogy ne papíron próbáld ki az illatot hanem a bőrödön.
Ha már kiadsz 5-10 000 forintot egy partümre, legyalább legyen hozzád illő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!