Horváth Éva vs. ördög Nóri?
Figyelt kérdés
Kinek van jobb/szebb:
-alakja
-arca
Ki a jobb műsorvezető?
2010. febr. 25. 11:52
11/23 anonim válasza:
nóri egy semmiextra átlag-éva természetesebb, vagányabb,én őt jobba bírom.
12/23 anonim válasza:
Horváth Éva alakja nagyságrendekkel jobb mint a fiús alakú Ördög Nórié. A szeme egyértelműen Nórinak szebb, szájuk csúnya, Évának is, Nórának is. Műsorvezetésben szerintem Éva jobb, Nóri hangjától néha én is falra tudok mászni.
13/23 anonim válasza:
Mindegyikban Horváth Éva gyöz!!
Utálom ördög nórát sztem egy k*va!
14/23 anonim válasza:
éva. noritól kiráz a hideg, mint nő és mint műsorvezető is.
15/23 anonim válasza:
Egyetértek az előzővel!!!
Egyértelműen Horváth Éva.
16/23 anonim válasza:
az arcos képen is meg alakra is nóri szebb. nekem H.Éva nagyon "erős" már szinte férfias:S
meg az arcos képen is csúnya, nekem soha nem tetszett.Nóri természetesebb
17/23 anonim válasza:
Nórának olyan hülye indiános feje van,Évának szép alakja van,nem csontkollekció,az arca is szép,gyönyörű a szeme.Műsorvezetőként viszont mindkettő minősíthetetlen.
18/23 anonim válasza:
Egyik rosszabb mint a másik, de komolyan. Horváth Éva nem szimpatikus, de még mindig jobb mint Ördög Nóra, szerintem ő igazán csúnya, olyan fura feje van.
A műsorvezetésükről csak annyit, hogy mindkettő iszonyatosan amatőr.
19/23 anonim válasza:
Ti jól vagytok? Hogy lenne már Nórinak fiús alakja? Ti láttátok azokban a Náray estélyikben? Az nem mindenkin áll ám így! Kétségtele, hogy Éva alakja is szuper!
20/23 anonim válasza:
Nóriii !
egyszerűen gyönyörű és csinos és minden :)
Horváth éva olyan csunya szerintem:S:S
és nemis szimpatikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!