Essence alapozókról vélemény?
Figyelt kérdés
Melyiket próbáltad,mennyire volt tartós,mennyire jó a fedése?
Igazából mindig drágább mínőségú alapozót használok,de most ki szeretnék próbálni valami újat és olcsót......:)
2010. febr. 24. 22:38
1/10 anonim válasza:
Én pont most vettem de nem olyan jó mint mondjuk egy márkásabb,nem fed úgy de amúgy nem rossz
2/10 A kérdező kommentje:
Köszi a választ,amúgy melyik típust vetted?
2010. febr. 24. 23:17
3/10 anonim válasza:
nekem csak púderem van essence-ből, de az elég jó. jobb mint a maybelline ami volt nekem.
4/10 anonim válasza:
nekem az essence alapozómnál csak a max factor jobb a többi rosszabb
5/10 anonim válasza:
Nekem nem jött át. Sárgás színt ad az arcomnak .... mint valami idióta úgy néztem ki mikor felkentem, és nehezen jött le.
7/10 anonim válasza:
nagyon sűrű az állaga,és olyan nehéz lett az arcom tőle...na meg nem is fed úgy ahogy kéne....
8/10 anonim válasza:
Nekem csak púderem meg korrektorom van, ami Essence de azok jók. Mondjuk szerintem alapozóból inkább érdemes egy drágább de jobb minőségűt venni.
9/10 anonim válasza:
jól fed, csak sajnos én nemtudom használni mer az én bőröm nagyon világos, az essence alapozók pedig többnyire barnák.amúgy nagyon tartós.:)
10/10 anonim válasza:
A hab állagú jól fed, és nincs sárgás színe. Sajnos a folyékonnyal jól megjártam (sárgás színe volt az arcomon), de az is tartós, 6-8-10 órát simán bírt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!