Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a hiresebb,...

Mit gondoltok a hiresebb, magyar youtubegurusokrol? (nevek lent)

Figyelt kérdés

FollowAnna;Gabifrizurai:Moni szepsegvilaga;Plaura99;MiaMay;Ehsstysmink;BreakfastAtFruh;AvianaRahl;Andicreative13.

Amelyiket ismeritek arrol irjatok velemenyt es minel tobben! Kivancsi vagyok:)

2015. máj. 17. 17:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
De abban mindenki egyetért, hogy a Móni nem való a szépségguruk közé:D
2015. máj. 18. 15:13
 12/14 A kérdező kommentje:
Azért ezt nem teljesen mondanám , hisz akkor nem lenne ennyi követője!:)
2015. máj. 22. 20:28
 13/14 anonim válasza:

Anna: Vele nincsen bajom, igaz néha nagyon izgul, de hogy miért azt nem tudom :) Ilyen a stílusa, mindig mosolyog a videóiban. Azért is szeretem, mert nem csak beauty-videókat gyárt.

Gabi: Unszimpatikus, túl megjátszottak a videói, a TAG-eknél elsírtam magamat, olyan hülye.

Móni: Jó a zenei ízlése, de igazából nagyon untató és bunkó.

Laura: Unalmasak a videói.

Eszti: A követőinek elmesélte videóban az apja halálát, és tippeket is adom, büszke lehet magára, szerintem nagyon szereti a követőit.

Fruzsi: Kedvencem, hasznos tippeket ad, nagyon jó a kézügyessége, nem is untatnak a videói.

Amiket kihagytam, azokat nem ismerem.

2015. máj. 26. 17:50
 14/14 anonim ***** válasza:

Néhány év távlatából írnám:

FollowAnna: Igazán pörgős, pozitív, életvidám lány. A régebbi videóit nagyon szerettem. Amióta ennyire felkapták, nem mondom, de kicsit elszállt magától. Ettől függetlenül tényleg ért a videótáshoz.

Csizmadia Gabi: Jó látni, hogy miből lett a cserebogár. A videózása kezdetén még tényleg egy kislány volt, nyilván nem volt annyi tapasztalata, mint egy idősebb videósnak, de most már tényleg ügyes benne.

Móni szépségvilága: Nem értem, hogy miért mindig káromkodással akarja feldobni a csatornáját. Persze, tud rendes is lenni, de minden videóját nagyon unott fejjel csinálja (kivéve ha nem részegen sminkel, vagy Kimmel hülyéskedik). Fél órákat rizsázik egy abszolút egyértelmű dologról.

PLaura: Nagyon aranyos és szép lánynak gondolom. Abszolút természetes, szimpatikus, sokoldalú.

Tamara/Mia May: Ő is kedves lány, bár nem vagyok rendszeres nézője.

EhsstySmink: Ő tényleg profi sminkelésben. Igaz, elég érdekes az orgánuma, de megszokható. Nagyon precíz, érthetően magyaráz, nem rizsázik feleslegesen, de részletes a mondanivalója.

Viszkok Fruzsi: Nagyon intelligens és kedves lánynak gondolom. Mindig természetesen viselkedik, nincs elszállva a nézettségétől. Nagyon sokoldalú a csatornája. Mind emellett nagyon szép.

AvianaRahl: Bevallom, eleinte nem nagyon kedveltem, aztán fokozatosan megismertem. Van egy alapstílusa, ami valóban kissé bájolgós+tudálékos, de egyébként határozottsága ellenére nagyon pozitív videói vannak. Tetszik, hogy foglalkozik az ember lelkével is, és tényleg átjön a képernyőn az általa "küldött" önbizalom.

Bianka Brush: Ő az egyik legnagyobb kedvencem. Nagyon profi sminkes, hihetetlen szépen dolgozik, gyönyörű munkái vannak. Emellett nagyon szimpatikus.

2017. máj. 11. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!