Szerintetek csúnya pasi vagyok?
Már többször megkaptam, hogy kivételesen ronda vagyok. De én átlagosnak érzem magam. Ti mit gondoltok?
Szimpatikus vagy, picit van benned romános beütés.
Hány éves vagy amugy?
Én nem mondanálak rondának.
Köszi a válaszokat! Az önbizalmam kezd konvergálni az elfodható szintre. :)
23 éves leszek nemsokára.
Első ránézésre: tök normális, rosszabbra számítottam.
Ahogy olvasgattam, nagyjából egyetértek.
Egy kérdés: cigány vagy, vagy csak a Retrica? :D (Nem vagyok rasszista, épp ezért se kerülgetem ezt a szót, hogy most roma/román, vagy ilyenek... A Retricát viszont utálom.)
A szemöldököd szerintem karakteressé teszi az arcod, nagy szemed és orrod is van hozzá, így nem gáz. Egy frizuraváltást kipróbálhatsz, csak ne menj JB-irányba, mert attól sokaknak olyan képe lesz, mint akit telibe csaptak egy szívlapáttal. Nagyon széles arcod van, keskeny állal, így ha hajban, szakállban gondolkoznál, ezt vedd figyelembe (optikailag nyújtsd inkább).
A lényeg mondjuk úgyis a kisugárzás; nekem elsőre szimpatikus, kedves, intelligens benyomást keltesz.
Hasonlítasz a barátomra is egy kicsit, azt hiszem ez a legnagyobb bók, amit mondhatok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!