Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondoltok rólam? (nem...

Mit gondoltok rólam? (nem keresek barátot csak véleményt kérek)

Figyelt kérdés

Első ránézésre mit gondoltok? Hány kiló lehetek? (15 vagyok) Lenéznétek azért mert van rajtam felesleg? :)

[link]

2015. máj. 15. 10:59
 1/9 anonim ***** válasza:
36%
Első ránézésre aranyosnak tűnsz és a súlyodat nem szeretnem megtippelni:) De szerintem nem gond, ha van rajtad felesleg, hiszen jobb mintha a bordád látszódna ki:D
2015. máj. 15. 11:05
 2/9 anonim ***** válasza:
49%

Kedves, aranyos lánynak látszol :) Egyáltalán nem zavar a felesleged. Szimpatikus vagy :)

14/l

2015. máj. 15. 11:10
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze lehet ápolni a lelkét, de a tény az tény, durván el van hízva ami ronda és egészségtelen. Konzultálj orvossal, aki tud segíteni a diétában és mozogj minden nap, sportolj, járj futni. Lehet még jó nő belőled, ha teszel is érte.
2015. máj. 15. 11:40
 4/9 A kérdező kommentje:
Fogyókúrázom, szoktam mozogni is naponta, de nagyon nehezen mennek le a kilók, pedig édességet is csak akkor eszek, ha vendégeink vannak (hetente egyszer). Egy órát tollasozunk, aerobikozunk anyukámmal, aki próbál támogatni, igyekszik egészségesen főzni. Nagyon önbizalom-hiányos vagyok, mert sokan bántanak a kinézetem miatt. Pedig kevesen ismernek igazán. (barátságos vagyok, de velem legtöbben nem azok)
2015. máj. 15. 11:55
 5/9 anonim ***** válasza:

Attól függ milyen magas vagy. Szerintem olyan 160 magassághoz 80 kiló lehetsz, de 170-hez ez van 90-is.

A ruha választás rendkívül előnytelen mert mindent megmutatsz amit nem kellene és ezáltal bevonzod a kritikát.

2015. máj. 15. 12:21
 6/9 A kérdező kommentje:
166 cm, 85 kg
2015. máj. 15. 12:47
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem kell zsákba öltözni, a nadrág szerintem egész jól áll (már ha nincs durva narancsbőr a combodon), de azt a felsőt felejtsd el, baromi előnytelen.

Azon túl pedig úgy nézel ki, mint aki magasról tesz mindenre. A hajad ronda és igénytelen, már bocs. Vágass neki valami előnyös fazont, esetleg fésüld meg vagy nem tudom, de ez semmiképp nem szolgál az előnyödre. Ha jól látom, a manikűrözést sem viszed túlzásba, egy szép és igényes kéz sokat számít. Az arcod szép, bár pár kiló fogyás jót tenne a vonásaidnak, de addig is csalhatsz egy hajszálnyi sminkkel. Nem vakolattal, csak szolidan.

Plusz ami sokat dobna még, ha nem vágnál ilyen bamba fejet. Nézz értelmesen, tanuld meg használni az önkioldót - a tükrös szelfi évekkel ezelőtt is gáz volt - és mosolyogj.

Összességében nekem nem tűnsz se vonzónak, se szimpatikusnak ezen a képen. Pedig egyébként jó fej lánynak tűnsz, de ha csak ezt a képet látom... nem biztos, hogy szívesen megismernélek. A felesleg nem zavar, nem pártolom és nem pátyolgatnám a lelked, mert ez nem az egészséges kategória, de ha valaki a súly alapján ismerkedik, annak a fejével vannak gondok és nem veszítesz vele semmit. :)

A fogyás miatt pedig keress fel orvost. Nem ártana kivizsgálni, hogy mi okozza, lehet egészségügyi oka, amit kezelni kell. A mozgásnál sem mindegy, mert az ízületeidnek árthatsz. Szigorú étrend, sok mozgás (az otthoni tornázgatás meg egy kis tollas az lófityula) és következő tanévre látványos eredményeket érhetsz el. :)

2015. máj. 15. 14:56
 8/9 anonim ***** válasza:
le kell fogynod ,a sajat erdekedben.ha minden erofeszitesed ellenere nem megy ,keress fel orvosd .
2015. máj. 15. 18:24
 9/9 anonim ***** válasza:
A hetente egyszeri édesség természetesen sok, ha eredményt akarsz. Ha nehezen mennek le a kilók, akkor azt is hanyagolnod kell. Én nem vagyok túlsúlyos, mégis nagyon ritkán eszem édességet, egy hónapban, ha egyszer-kétszer. Ha minden héten ennék már rég rossz lenne.
2015. máj. 15. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!