Fiúk, mi a véleményetek rólam? 17/L
Figyelt kérdés
Képet nem szeretnék küldeni: 168cm és 49 kg vagyok,emeĺett elég kicsi a mellem. Külsőre nem vagyok az a plázacica típus,de normálisan öltözködöm.2015. máj. 14. 18:31
11/23 A kérdező kommentje:
#7 Szerintem pont jó így.
#9 Hmm..rizsfelfújt..finom. Küldhetsz nekem is. :P
2015. máj. 14. 18:47
12/23 anonim válasza:
Szerintem olyan lehetsz,mint egy fiú.Vékony,lapos.:(
14/23 anonim válasza:
Ha nem küldesz képet nem tudunk semmi konkrétat mondani.
Ezek csak számadatok, sokat nem lehet belőle megállapítani.
15F
15/23 anonim válasza:
Szóval mondjak véleményt egy olyan lányról, aki azt szeretné, hogy kép nélkül alkossak róla véleményt, és 2 konkrétumot közöl magáról, plusz két általános megállapítást. Ezek is mind csak külsőre vonatkoznak. Termetre átlagos vagy. Kicsit vékony, valószínűleg pár kilótól nőiesebb lennél és a melled is nőne. A normális öltözködés pozitívum. Semmi gond nincs veled, de talán kicsit felületesen közelíted meg a dolgokat. Ennyi elég? :)
16/23 anonim válasza:
Ha érdekel egy normális, nem kiéhezett perverz ember véleménye is, elküldheted, véleményezlek. :)
F/20
18/23 anonim válasza:
Én is kíváncsi lennék, ha még küldesz :)
19/23 A kérdező kommentje:
Bocsi mindenkinek,de írtam,hogy képet nem szeretnék küldeni.
2015. máj. 14. 20:19
20/23 anonim válasza:
Ennyi alapján csak annyit tudunk mondani, hogy kicsi vagy és a melled is az, de normális ruhákat hordasz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!