Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lenne esélyem egy szépségverse...

Lenne esélyem egy szépségversenyen?

Figyelt kérdés

Erdély-szinten lesz, tehát nem kell nagy világhírűre gondolni :)

Nem tudom nevezzek-e. A családtagjaim persze azt mondják próbáljam meg,de szükségem van olyan véleményekre,akik reálisan látják, és nem csak azért mondják mert pl családtag vagyok.

Az alakom megvan hozzá, még feszesítenem kell, 174 cm és 58 kg.

Az arcomról küldök képet privátban annak,aki ott megírja, hogy hol lakik, és szívesen véleményezne.

18L

2015. máj. 10. 14:20
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Exhibicionista hülyék mennek szépségverenyre, de az a legkacagtatóbb, hogy ha sétálok egy picit, számtalan szép lányt látok, akik ronggyá álázhatnák az aktuális szépségkirálynőt. Talán ők nem anyira exhibicionista hülyék. Ez természetsen pusztán az én magánvéleményem.
2015. máj. 10. 17:14
 12/22 anonim ***** válasza:
zoligyerek te csak szereld a bicikliket,a csajok szeretnek feltűnni ez az evolúciós szerepük
2015. máj. 10. 20:02
 13/22 anonim ***** válasza:
Jaj, ne alázz már ennyire...
2015. máj. 10. 20:39
 14/22 anonim ***** válasza:
de most nem? :)
2015. máj. 10. 20:53
 15/22 anonim ***** válasza:
Budapest :)
2015. máj. 10. 21:43
 16/22 anonim ***** válasza:
Egy szépségversenyen legkevésbé a szépség számít - az amúgy is relatív. Apukádnak sok pénze van? És ismeri a nagy embereket? És te hajlandó vagy párat lepippantani...? Na ezek fontosabbak.
2015. máj. 10. 21:50
 17/22 anonim ***** válasza:
kérdezzük meg fásy ádámot vagy hajdu pétert szerintem
2015. máj. 10. 21:58
 18/22 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat!

Kezdjük ott,hogy apukám már 3 éve nem él, szóval nem,nincs sok pénze :) Nem akarok senkit se lepippantani, se exhibicionista hülye sem vagyok, egyszer az életben el szeretnék én is érni valamit,és nem úgy leélni az életem,hogy nem próbáltam ki semmit, és nem mutattam meg azt amiben jó vagyok. Hiába mennék matek versenyre, esélyem se lenne. Ha meg ide megfelelő vagyok, miért ne próbáljam ki magam?

2015. máj. 11. 17:17
 19/22 anonim ***** válasza:
ez a beszéd !:)
2015. máj. 11. 17:41
 20/22 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy ezzel az életben nem érsz semmit, max ha megtalálják a képeidet a neten a munkaadók akkor majd inkább mást vesznek fel helyetted. Nem egy olyat akarnak aki bután mutogatja magát idegenek előtt és várja a szavazatokat. Ez gáz.
2015. máj. 11. 17:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!