Túl vastag a szemöldököm?
Figyelt kérdés
Ilyen most: [link]
Szerintetek oké így, vagy jobb lenne egy kicsit vékonyabban? Most egyáltalán nem szedem, csak középen.
2015. máj. 10. 13:01
1/7 anonim válasza:
engem inkább a formátlansága zavar.
2/7 anonim válasza:
egy kozmetikus szépre meg tudná csinálni, kicsit érdekes a forma
3/7 anonim válasza:
kicsit kiszedhetnéd, hogy szebb legyen a formája.
4/7 anonim válasza:
Hát ez elég... khmm, egyedi... A vége miért vastagabb, mint az eleje? Szedesd ki szerintem, nem kell cérnavékonyra, de legyen valami jobb formája.
5/7 anonim válasza:
Kozmetikushoz ha elmennél megmondod, hogy ne csinálja vékonyra csak adjon neki formát és jó lesz :)
6/7 anonim válasza:
szerintem jó
de esetleg alul lehetne szedni belőle, hogy jobb legyen a formája
7/7 Naive válasza:
Szerintem szép. Bármi kozmetikus hozzányúlna, nekem kevésbbé tetszene. Sajnos már 100-ból 1 nőnek van ilyen természetes szemöldöke, minimum a harmada ki van szedve szinte mindnek, de inkább több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!