Műtét nélküli tokakezelés Budapesten?
Mindig is volt egy kis tokám de sosem tudtam eltüntetni. A radikális műtéti beavatkozást nem akarom, de hallottam ultrahangos rádiófrekvenciás zsírbontásról.
Van valakinek tapasztalata?
kérlek, kíméljetek meg a rosszindulatú megjegyzésektől, hogy hízás miatt alakul ki, már fiatalabb koromban modellalkattal is volt.
A zsírbontás önmagában kevés, mert attól még megmarad a bőrfelesleg. A tokát effektíven eltávolítani csak helyi zsírleszívással és a bőrfelesleg sebészeti redukciójával lehet.
Az ultrahangos rádiófrekvenciás zsírbontás meg hasonlók leginkább kuruzslás, hatása a placebóéhoz hasonló.
Nagy divatja van még a különböző hangzatos nevű bőr alá húzott szálaknak, valószínűleg találsz olyat, aki ezt a toka területén is alkalmazza, de ez se nem hatásos, se nem tartós. Ha nem csak kidobni akarod a pénzt az ablakon, akkor a plasztikai sebészi megoldás az üdvözítő.
2 - jaj de jól ismersz. mindent pontosan tudsz rólam te egy zseni vagy. most milyen ruhában vagyok egyébként? - biztos tudod azt is.
na komolyra fordítva a szót, mivel már 6-7 évesek is írhatnak ide, te úgy akörül lehetsz, elárulok neked érdekes titkokat, amit majd biológia órán a tanító néni elmond neked. tudod van egy ismerősöm, - ezt nem fogja elmondani a tanító néni - aki nagyobb mellű modell.( nem híres, csak ilyen apróbb kis rendezvényeken szerepel ) Jé, milyen érdekes, akár mennyit fogy, és 57-es a derékbősége, a mellében valahogy neki több zsírszövete van, és nem lesz lapos. na most figyelj. tudod mi az a toka? majd a tanárnéni elmondja neked. a tokában is zsírszövet van, és bizony ott sem mindenkinek egyforma mennyiség halmozódik fel.
és elárulok neked egy nagy-nagy titkot! képzeld el, nem halmozódik a testben egyenletesen a zsír. ez most meglep ugye? na tudod ezért van az, hogy szerencsés emberek akkor is mellben megmaradnak, ha fogynak, mert képzeld mindenkinél más terület hajlamosabb arra, hogy jobban halmozza a zsírsejteket. ezért van az, hogy egyesek ugyan normál testalkatúak, még sincs hattyúnyakuk! és képzeld, van az úgynevezett genetika. - ezt majd később tanuljátok - na az előre megszabja, hogy nálad melyik terület ez, és el se hinnéd, ilyet biztos nem hallottál még, de nem mi döntjük el, hogy a zsír hova megy. ezt viszont nem fogod elhinni! Nem minden kövérebb nőnek van tokája. nahát? meglep mi? képzeld, ez izgi lesz, van egy régi osztálytársam, most volt egy osztálytalálkozóm, -( majd neked is lehetsz egyszer, ha nagy leszel ) és szép gömbölyű lett. nem fogod elhinni drága! nincs tokája! hihetetlen! vajon miért nincs tokája? nem kéne fogynia? hiszen a toka az úgynevezett fogyásmutató! ha nagy a toka fogyni kell, ha kicsi akkor nem kell! ez az aranyszabály.
azért jó próbálkozás volt, egyenlőre azért még ,maradj, meg a korodnak megfelelő társasjáték kérdéseknél, mert még pici vagy így nem tudhatod, hogy nincs olyan szabály, mint a mesében, hogy hány kilóhoz, mekkora toka tartozik. mutasd a tokád, megmondom hány kiló vagy. nem baj édes, megmosolyogtat amit írsz!
te butagyerek! nem is látsz, nem is tudod hogy nézek ki.
nézz utána jó néhány feltett sport kérdésemnek amiben állandóan napi szintű futásról kocogásról beszélek.
aztán a szobabicajra is keress rá, hogy képben légy.
Aztán a keresőbe a hulahopp karikát is írd be, ahol ugyancsak rendszeres sportolásomról írok - napi szinten.
innen láthatod, hogy nem falból beszélek.
na aztán nézd meg a diétámat is amit oda leírtam,
Ezután pedig légykedves átmenni a mentális kategóriába, és elolvasni hogy napi 11 szem gyógyszert szedek, amiben van néhány olyan is ami még a mellékelt tájékoztató szerint is hízást okozhat.
ja , és ha már leellenőrizted az említett oldalakon, hogy mennyire tévedtél, akkor ugyancsak légykedves elfáradni egy másik sportoldalra ahol a 7 éves balettozásom a emlegetem - mint rendszeresen sportoló
na látod, ennyire ismersz, hogy egyetlen szavad sem talált! egy levegőbe beszélő okoskodó lökött vagy, akit most jól le járattam!
mert utána nézhetsz, hogy minden valódi amit írtam.
Ne szólj bele olyan dologba amihez sík hülye vagy, el sem tudod olvasni a kérdést, ami az volt, hogy kinek van tapasztalata.
most lett elegem ebből az egész oldalból, értelmetlen ide írnom bármit is, mert nem lehet senkitől normális választ kapni...
ja, hoppá!
még egy kis adalék. idén leszek 40 éves - ebbe a korban, sajnos nem kell nagy ürügy a bőr megereszkedéséhez. de honnan is tudhatná ezt egy 8 éves magadfajta-.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!