A magyar pasik többsege miert nem helyes vagy igenyes?
Azt vettem eszre hogy a tobbseg elhanyagolja az alakjat(elhizott) kulsejet nem sportol vagy tul kivan gyurva es meg dezodort is luxus hasznalni egyeseknel.Az arcuk kinezeterol tudom nem tehetnek de akkor is miert nincs egy helyes pasi?!
Nekem tetszik a szeles homlok arcszerkezet nem a meghizott kerek arcra gondolok. XD vagy legyen kicsit karakteres vagy szep ovalis arc.
Azsiaiak ha van kedvetek ismerkedni irjatok!
Szeretem a jrock-ot es a k-pop-ot is.^^
igen a nok lanyok tobbsege is elvan hizva sajnos..:/
nem csak a kulsejuk gaz hanem a viselkedesuk is..nem hivnak meg italra se
bunkok is szoval
.........
lehet vannak jo pasik csak nem az en korosztalyomban.
kérdező, nő vagyok, szerintem hülyeségeket beszélsz :D
nem attól lesz valaki bunkó, hogy nem hív meg piára... vehetsz ám magadnak is, nem kötelező :D
én azt tapasztalom, hogy a legtöbb 16-22 közötti pasi(nem tudom hány éves vagy) nem büdös, valószínűleg te vagy "olyan" helyen :D
Magyarországon szerintem még az elhízás sem olyan gyakori, a fiatalabb rétegben szerintem több a jó alakú pasi és csaj, mint az elhízott :)
Az elég egyértelmű, hogy neked a japán/koreai arcberendezés jön be, oké, nincs vele semmi baj, de ne a magyar pasikat döngöld ezért sárba, hogy nem ferde a szemük :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!