Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tanulás vagy testépités?

Tanulás vagy testépités?

Figyelt kérdés

Nem tudom melyik kéne legyen a célom, 15/L vagyok. Nem vagyok olyan rossz formában ( 158 cm, 58 kiló ), de azért a legjobban sem. Az a baj, hogy jön a tavasz és utánna a nyár és én nem merek rövid gatyákat mert trikókat hordani, ha nem izmosodok meg és nem adok le egy pár pluszt. Nálunk elég sok tanulnivaló van, ezért hidjétek el, hogy mind2vel foglalkozni lehetetlen. S kéne válasszak : vagy a tanulás vagy egy szexi fit alak megszerzése.

Tanácstalan vagyok és tényleg nem tudom melyiket hanyagoljam..... segitsetek lécci !:-)

2010. febr. 21. 09:26
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Jajj ez hülyeség mindenhol sok a tanulnivaló, de attól még jut idő másra is. Barátnőm is érettségire készül, mellette 4 órában dolgozik és jut idő táncra meg karate edzésekre is.

A tanulás persze sokkal fontosabb mindennél, mert abból hogy jól nézel ki nem fogsz megélni soha ebben az országban. Legfeljebb ha prostinak készülsz.

2010. febr. 21. 10:03
 2/5 anonim ***** válasza:

Nincs olyan, hogy lehetetlen, csak tehetetlen.

Ha választanod kell hidd el nem lesz jó választás.

Tanulás nélkül lehet szép tested, ha a belső kong az ürességtől, az elég kiábrándító. Mozgás nélkül meg lehetsz okos, de nem biztos, hogy egészséges is leszel.

Ha megengeded javasolnék valamit.

Kezdj neki úgy a testmozgásnak, hogy előtte összeírod minden egyes napon a tenni és tanulnivalóidat. Csinálj időbeosztást! Nézd meg, hova tudod betenni a testmozgást.

Kezdésnek elég heti 2x edzeni. AZtán eltelik pár hét és az aktív mozgás miatt jobban fog menni a tanulás és a világon semmi nehézséget nem fog okozni a kettőt összehangolni.

Ötletek: edzeni a hétvégi buli helyett is lehet, vagy pl. szombaton nem alszol 9ig, hanem már 7re mész a konditerembe vagy hasonló. Hamarosan érettségi, isten ments, hogy a jövődet kockára tedd.

Azért ha sikerült dönteni, hogy mit csinálsz és megírod, annak nagyon örülnék.

2010. febr. 21. 10:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Egy ping-pong diploma nem ártana.
2010. márc. 11. 08:22
 4/5 anonim válasza:
Mi az a pingpong diploma? Ez most hülyéskedik?
2010. márc. 12. 10:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Ezt olvassátok el, a kérdező másik roppant értelmes kérdése: www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerdes..
2010. márc. 12. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!