Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Jakabos Zsuzsanna jól néz ki?...

Jakabos Zsuzsanna jól néz ki? Többi lenn.

Figyelt kérdés

Borzasztóan lapos vagyok, olyan testem van, mint Jakabos Zsuzsanna úszónőnek. Mit tudok tenni ellene?

Fiúk! Ha egy lánynak bejönne a személyisége és az arca, akkor el tudnátok fogadni olyan testtel is?

17L és nem, nem fogok már számottevő változáson átesni

2015. ápr. 17. 20:29
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

szerintem k...ajó teste van, nagyon tetszenek az ilyen sportos csajok. meg van azért melle, nem full lapos, az ilyen mell is szexi. mondjuk én nem vagyok az a gigamell mániás típus, max c kosárig tetszenek a mellek, de már azt is nagynak tartom.

meg most gondolj bele, ha jakabos zsuzsannás cikkekben mindig dícsérik az alakját, akkor csak jó, nem? : ) szerintem sok férfinak tetszik az ilyen alak.

2015. ápr. 17. 23:09
 2/4 anonim ***** válasza:
ja és 25F
2015. ápr. 17. 23:09
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jól néz ki, baromi jó nő az a csaj.
2016. jún. 4. 16:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Hmm kiválóan néz ki
2021. szept. 25. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!