Részt vett-e már valaki a fashion nails tanfolyamon és ha igen, akkor mik a tapasztalatai róla?
Sziasztok! Én lassan egy éve végeztem náluk, és csak köszönetet tudok mondani mindenért! Minden szuper volt, azóta már "nagyban nyomon", dolgozom sokat!:)
Rengeteget segítettek akkor is a tanárok és ami szerintem nagyon jó, hogy még most is, bármi van, segítenek - hívhatom őket, bemehetek, bármi!!!
Ajánlom! :-)
Sziasztok Lányok! Én csak annyit mondok, ha tényleg meg akartok tanulni műkörmöket építeni, akkor itt meg lehet, ugyanis: nem az alapokat tanítják, hanem úgy oktatnak, hogy minden könnyebbséget és egyszerűbb technikákat mutatnak be, amikre persze évek után bárki rájöhet, de itt nem kell várni éveket, kapásból így tanítják! Én még a körmösömnek is tudtam újat mutatni, pedig én is a nulláról kezdtem a tanfolyamot…
Ja, és lehet vele dolgozni, egyedül ugye a pedikűrt nem tanuljuk, tehát csak lábápolóként nem.
Sziasztok! Ez a tanfolyam engem is érdekelne, csak aggódom, hogy minden másik tanfolyam 4-5 hónapos, bőrgyógyászati, ortopédiai ismeretek stb, itt meg odairták hogy nincs ilyen, és félek, hogy "nem elég a tudásom" majd.
MEllesleg, nem OKJ-s papírt adnak hanem :
"A műköröm tanfolyam gyakorlati képzése végén hallgatóink a Műkörömépítő komplett képzés-890020- elvégzését igazoló dombornyomott, hologramos és sorszámozott Magyar - Angol nyelvű
Certificate - tanúsítványt (oklevél) kapnak."
Ez nem egyenlő az OKJ-s képzéssel, ugye?
Valaki írja meg mi a különbség, és hogy ezzel is tudok-e dolgozni stb?
Köszönöm a válaszokat előre is!
Nem kell részt venni hozz, hogy az ember lássa, hogy egy nagy humbuk és megtévesztés az egész. Ezzel téveszt meg:
"A képzés azonosító száma: 890020"
Ekkora sokan azt hiszik, hogy hűű ennek a képzésnek van száma is. Pedig ez egy egyszerű trükk. Ezt a szám az
"Egyéb, más ágazatba nem sorolható képesítések"
száma. Ezen a számon képkeretezőtől a gyógynövényszedőig mindent hirdetnek. Semmire nem mész vele. Hobbitanfolyamok, nem lehet vele dolgozni, államilag nem elismert.
Átverés, ahol ezt a számot olvasod, onnan azonnal gyere el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!