Sötétbarna hajam van. Szerintetek ez nagyon rossz ötlet? ( kép)
Figyelt kérdés
arra gondoltam hogy a hajamnak csak a hátsó részét festeném be feketére
( mint itt a vörös) [link]
2015. ápr. 15. 16:51
1/13 anonim válasza:
Nem látom értelmét, de ahogy érzed.
4/13 anonim válasza:
Szerintem szimplán hülyeség, de ha neked ez jó, akkor csináld.
5/13 anonim válasza:
Feketére? Minek? A fekete tönkreteszi a hajad, ez a legkárosabb festék, és semmi nem látszik majd, mivel 99%-ban ugyanolyan szín mint a sötétbarna.
6/13 anonim válasza:
Ez nem a hátulja, hanem az alja. Leengedve azért nem mindegy. :D Te tudod, mondjuk szerintem is tipikusan kisebbségi stílusú lenne, náluk látni ilyesmit.
7/13 anonim válasza:
Bármit, csak ezt ne! Vagy 7-8 éve volt hatalmas divat, aztán úgy lecsengett, mint annak a rendje, már csak cigányoknak van.
8/13 Rebellious Dead Lady válasza:
Nekem is sötétbarna az eredeti hajam és már festettem úgy (is), mint annak a csajnak (csak feketére, mint amilyenre te is szeretnéd)és nagyon jól mutatott. Illett is hozzám. :D
Szerintem próbáld ki, biztos tetszeni fog!
9/13 Rebellious Dead Lady válasza:
#5 ha hennával festi, akkor nem károsítsa a hajat, ugyanis az gyógynövényekből van előállítva. Persze, ha később másik színre akarja festetni, akkor előtte ki kell, hogy blansoltassa, mivelhogy a hennát elég nehéz a hajból kiszedni.
10/13 anonim válasza:
Szerintem nem jó ötlet.
De ahogy érzed..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!