Szerintetek szép vagyok?
nem kell írni ,hogy kép nékül nehéz megmondani. Most csak ezket a szempontokat figyeljétek h szerintetek az elmondás alapján 10/?
- sötétebb szőke haj,egyenes,vállig érő
-szürkés kék/néha zöld szem.
-166cm magas
-61kg (jelenleg) kinézetre olyan átlagos,nem látszok se kövérnek se soványnak.
-kicsit kerekebb arc
EZEK ALAPJÁN (a képzeletekre bízom,hogy szerintetek milyen vagyok) de ezek alapján 10/?
köszi:)
15l
fuu ember-.-
Az két külön dolog! -CSONT
-HÁJ
nem nehéz értelmezni!!!
De látom te ehez is túl hülye vagy ;)
de amúgy nem erről van szó hanem arról h rábízom a képzeletre... olvasd vissza nem írom le még 1x.
akkor írd azt ,hogy szerintem 10/1 ronda dagadt disznó vagy. és ennyi ügy lezárva.
Mindenkinek nem lehet tetszeni. Például hiába teszik elém a világ legfinomabb dinnyéjét, én akkor sem fogom megenni, mert utálom, hiába az a legízesebb. És! A személyiségeddel, belső tulajdonságaiddal sokat javíthatsz a megjelenéseden. Ha szépülni akarsz, akkor akár fodrász segítségével találd meg a fejformádhoz leginkább jobban passzoló frizurát, az arcbőröd és szemszínedhez legjobban passzoló hajszínt. Ha szemüveges vagy, célszerű megtalálni a fejformádhoz leginkább passzoló szemüvegkeretet. Esetleg kontaktlencse ha nem tudod megtalálni a megfelelő szemüvegkeretet.
A legfontosabb pedig az, hogy akármilyen nehéz is, próbáld meg elfogadni magad olyannak amilyen vagy. Ebbe a testbe születtél bele, ebből próbáld kihozni a maximumot. Az esetleges csúfolkodó emberek véleményét meg szard le magasról. A megfelelő frizura, hajszín és szemüvegkeret nagyon sokat számít.
Remélem tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!