Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek is nagyon szép ez...

Szerintetek is nagyon szép ez a lány? *-*

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

2015. ápr. 14. 14:09
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Kelly Brook

Utolsó előtti

2015. ápr. 14. 17:01
 22/29 anonim ***** válasza:

Hát én még a képeket se nevezném jónak, "kicsit" túlzásba vitte a fotós a photoshopot. Leginkább attól látod szerintem különlegesnek, hatásvadász képek, van akinek bejön az ilyesmi, hát kinek mi. Szerintem elég gáz fotók.

A sminkje és a haja baromi előnytelen a csajnak. Amúgy nem csúnya, de a szépségétől se esnék hasra a való életben cicoma és szerkesztés nélkül. Ha jellemre aranyos, kedves, normális és okos, akkor klassz lány, ha meg egy beképzelt liba, akkor teljesen mindegy, ha szép is.

2015. ápr. 14. 17:13
 23/29 A kérdező kommentje:
Egész cuki,bár nekem nem tetszik annyira..azért rajta is van smink,ha már itt tartunk.:D
2015. ápr. 14. 17:16
 24/29 anonim ***** válasza:
Hát ez a Molnár Viktória egy tucat, jellegtelen csaj, konstans erőltetett szájtartással és még több sminkkel :D... ő nekem sokkal átlagosabb, mint a képen szereplő lány. Kelly Brook tényleg szép.
2015. ápr. 14. 17:23
 25/29 anonim ***** válasza:
A tökéletes beállítás, és az előnytelenségek ügyes elfedése nélkül teljesen átlagos, sőt, nekem antipatikus. "Nagyon szép"nek nem mondanám.
2015. ápr. 14. 17:24
 26/29 anonim ***** válasza:
Nem egy különleges szépség, inkább átlagos. Semmi esetre se csúnya, de az utcán simán elmennék mellette, észre se venném.
2015. ápr. 15. 12:59
 27/29 anonim ***** válasza:
szép, de nekem nem az esetem :)
2015. ápr. 15. 17:30
 28/29 anonim ***** válasza:
Átlagos. De nem csúnya. Láttam már olyan lányt is, akiről alig tudtam levenni a szamem, annyira vonzó volt. És nem modell, simán az üzletben volt bevásárolni. De az alakja, az arca, szeme, mosolya. De az ember nem kezdhet fényképezni egy vadidegent.
2015. ápr. 19. 12:42
 29/29 anonim ***** válasza:
szerintem nagyon jol nez ki :) nekem bejon a csaj :) 19/Fiu
2015. jún. 11. 19:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!