Ismeritek a Kialakító blogot? Csak engem irritál ennyire a csaj aki csinálja?
Affektál a videóiban,nagyon idegesítő a hangja, ostoba és ezt már többször bizonyította, és a legtöbb esetben még magyarul sem képes egy értelmes mondatot leírni. Tipikus prosztó ízlése van, ahogy öltözik is, és amiket összevásárol is. A negatív megjegyzéseket vagy építő kritikákat egyből törli. De más, sokkal igényesebb és jobb blogok akik tényleg megérdemelnék, fele ilyen népszerűek.(nem én nem vagyok blogger csak imádom beauty blogokat). Ennyire igénytelenek a magyar blogolvasók, hogy ilyeneket sztárolnak, vagy hogy is van ez?
https://www.youtube.com/watch?v=edMvr1v0lyA
párszor néztem bele eddig a videóiba, de borzasztó.
teljesen egyetértek veled.
1. Hát húgom, irigylem a problémáidat :D
2. Most azért nézz magadba és mondd meg mit csináltál!
Egy részt vetted a fáradtságot és olyan dologgal foglalkoztál, amit nem szeretsz.
Másrészt egy népszerű oldalon kérdést tettél fel róla, ebből kifolyólag nézettséget generáltál neki. (Ahelyett, hogy olyan embert népszerűsítenél, akit történetesen szeretsz is.)
Hogy a kérdésedre is válaszoljak, nem ismertem és messze nem olyan szörnyű, mint amilyenre a válaszok alapján számítottam. Ettől függetlenül nem leszek rendszeres olvasója :P
Jaj, ez a csaj még mindig nyomul. :) Csóri ráír fűre-fára, és ingyentermékekért kuncsorog...
A blogvilág legnagyobb koldusa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!