Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Normális, ha egy lány 14...

Normális, ha egy lány 14 évesen 194 centi magas? 14/L

Figyelt kérdés
Viszont tavaly nyáron nőttem sokat, nyár előtt 172 centi voltam, nyáron 14 centit nőttem, így a nyolcadikat már 186 centivel kezdtem. Tanév közben nőttem 8 centit, így most 194 cm vagyok. Viszont a melleim meg elég aprócskák, épphogy jó rám a 75AA-s melltartó. Ez normális??? 14/L
2015. ápr. 9. 19:55
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
És kosarazom is! :D Mindig be tudom zsákolni a labdát, a többiek meg irigykednek, legmagasabb lány is 178 cm, a legmagasabb fiú meg 184cm :DD
2015. ápr. 10. 06:46
 12/13 anonim válasza:
Bármennyire is hihetetlen, ez normális. El kell fogadnod. Amin nem tudsz változtatni, annak próbáld meg a pozitív oldalát is nézni. Persze pont abban a korban vagy, amikor nem vagy elégedett magaddal. Ha alacsonyabb lennél vagy nagyobb lenne a melled, akkor valószínűleg találnál más kivetnivalót magadon. Ez a korod velejárója. Mivel 14 éves vagy még nőni fogsz, de már nem sokat. Persze ezt így előre nem lehet teljes bizonyossággal megmondani. Ami a súlyodat illeti, elég vékony vagy a magasságodhoz képest, de amint megállsz vagy nagyon lelassulsz a növekedésben, azért szedsz pár kilót magadra és még lehet, hogy a melleid is nőni fognak. Fel a fejjel, a magasságodnak nem csak árnyoldalai vannak. Ó és vigyázz, hogy ne görnyedj alapból, mert még egy jó kis állandó gerincfájdalmat is szerzel magadnak életed végéig. Húzd ki magad!
2015. máj. 2. 14:03
 13/13 anonim ***** válasza:

Csak kíváncsiságképp: Hol tartasz most magasságban? Azóta eltelt egy év.

Sikerült megbékélned a testeddel?

2016. szept. 13. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!