Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek normális, hogy...

Szerintetek normális, hogy mindenki ugyan úgy néz ki? Emberek, titeket nem zavar, hogy százmilló másik szaladgál az utcákon belőletek?

Figyelt kérdés

#divat #öltözködés #majmolás #holazegyénavilágban
2015. ápr. 8. 18:51
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
ha nem értesz vele egyet, akkor hagyd figyelmen kívül, nem ez volt a mondataim lényege.
2015. ápr. 8. 20:09
 12/17 anonim ***** válasza:
Engem sokat bámulnak mert máshogy öltözök, szóval ha valaki szembejönne aki pont úgy néz ki mint én nagyon meglepődnénk :D
2015. ápr. 8. 20:38
 13/17 anonim ***** válasza:
81%
Normális, mindig ez ment és fog is menni. Pl megnézel pár 20 éves filmet, klippet, egyből láthatod, hogy akkor is szinte klónok voltak az emberek. 30 éve, és 100 éve is ez volt, csak a divat volt más. Nem csak a fiatalabb korosztályban megy ez, felnőttek körében is ez a helyzet, csak visszafogottabban megy.
2015. ápr. 8. 23:07
 14/17 anonim ***** válasza:

"Hát látod, van akit ez zavar, és kitetováltatja a fejét. A hülye állatja."

na azért nem mernek sokan egyedien kinézni, mert ilyen sötét barmokból rohangál a legtöbb az utcán.

2015. ápr. 9. 09:09
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Inkább az a média hatása, hogy mindenki olyan egyedi akar lenni. Ez a kényszer, viszketegség fogyasztásnövelő hatású bizonyára.

És szerintem pont az ilyen "egyedieskedők" néznek le mindenki mást, akik szerintük egyformák.

Az individualizmus társadalomra gyakorolt hatásáról hosszasan lehet vitázni, ugyanakkor ha megnézünk más rendszereket - például az emberi szervezet - ott kifejezetten káros. Egészen pontosan rákos. Azokat a sejtek, amik megszűnnek egy nagyobb egész szolgálatára lenni sokmillió ugyanolyan társukkal egyetemben, és elkezdenek önállósodni, egyedi alakot ölteni, függetlenedni a szervezetből, rosszindulatú daganatnak nevezzük.

2015. ápr. 9. 09:11
 16/17 anonim ***** válasza:
Szerintem normális, hogy mindenki hasonlóan öltözködik. Ez mindig is így volt. És nem rohangál belőlem egy másik sem. Farmert hordok tornacipővel, pólóval. Mint kb. minden 2. ember, de nem zavar. Azért mert én a belsőm, a személyiségem, a gondolataim miatt vagyok különleges. Az ismerőseim anélkül is tudják, hogy egyedi és megismételhetetlen vagyok, hogy kirívó ruhákat aggatnék magamra. Szerintem ez a "fúj tucat külső, szürke kisegerek, miért nem vagytok egyedibbek" hozzáállás a szánalmas. Az, hogy az ember el akar ütni bármi áron, szimplán feltűnési viszketegség. Ha te a ruháidtól leszel különleges, akkor sajnállak. De nekem nem kell feltűnően öltözködnöm ahhoz, hogy egyéniség legyek. Leginkább a tinik szokták verni a nyálukat erre, ők akarnak különcnek kinézni. De normális ember 18 után ezt kinövi, mert rájön, hogy nem kell bohócnak öltözni ahhoz, hogy érdekes személyiség legyen.
2015. ápr. 9. 17:46
 17/17 A kérdező kommentje:

Utolsó, mint mondtam, szerintem nem csak két véglet létezik \ kéne, hogy létezzen. Ha te ezt nem tudod felfogni, akkor "sajnállak".

Egyébiránt köszönöm a hozzászólásokat, amit az utolsó előtti válaszadó írt különösen érdekes.

2015. ápr. 9. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!