Szerintetek normális, hogy mindenki ugyan úgy néz ki? Emberek, titeket nem zavar, hogy százmilló másik szaladgál az utcákon belőletek?
"Hát látod, van akit ez zavar, és kitetováltatja a fejét. A hülye állatja."
na azért nem mernek sokan egyedien kinézni, mert ilyen sötét barmokból rohangál a legtöbb az utcán.
Inkább az a média hatása, hogy mindenki olyan egyedi akar lenni. Ez a kényszer, viszketegség fogyasztásnövelő hatású bizonyára.
És szerintem pont az ilyen "egyedieskedők" néznek le mindenki mást, akik szerintük egyformák.
Az individualizmus társadalomra gyakorolt hatásáról hosszasan lehet vitázni, ugyanakkor ha megnézünk más rendszereket - például az emberi szervezet - ott kifejezetten káros. Egészen pontosan rákos. Azokat a sejtek, amik megszűnnek egy nagyobb egész szolgálatára lenni sokmillió ugyanolyan társukkal egyetemben, és elkezdenek önállósodni, egyedi alakot ölteni, függetlenedni a szervezetből, rosszindulatú daganatnak nevezzük.
Utolsó, mint mondtam, szerintem nem csak két véglet létezik \ kéne, hogy létezzen. Ha te ezt nem tudod felfogni, akkor "sajnállak".
Egyébiránt köszönöm a hozzászólásokat, amit az utolsó előtti válaszadó írt különösen érdekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!