Mivel tudnám gyorsabbá tenni a köröm növést?
Figyelt kérdés
2010. febr. 19. 09:53
2/4 anonim válasza:
Ja, és minden olyan szerrel, ami a haj növekedését is elősegíti, pl Revalid kapszula.
3/4 anonim válasza:
Fogalmam sincs. Nekem régen gyönyörű körmeim voltak, szép, hosszú, egészséges és mivel mindig lakkoztam, sokan műkörömnek nézték. Aztán terhes lettem és teljesen tönkrement, akkor a hormonokra fogták. Aztán a szoptatásra. A kislányom már 4 éves és a körmöm iszonyat! Letörik, beszakad, válik szét, alig nő. Revalid, Biovanne, Dermipsor és a többis "csodaszer" sz.rt sem ér. A hajam és a bőröm viszont kimondottan szép, vérképem tökéletes, egészségesen táplálkozom, szóval nem értem. Talán a sok tisztítószer a takarítás miatt, nem tudom, egyszerűen képtelen vagyok rájönni! MIvel hipergyors az anyagcserém, azt mondták, hogy van egyfajta vitamin ami csak a körömnek kell (hajnak, bőrnek nem) és a gyors anyagcsere miatt ez valószínűleg nem tud felszívódni és ezért olyan tré a körmöm. De fogalmam sincs, hogy ez melyik vitamin lehet.
4/4 anonim válasza:
Előzőnek: nekem akkor ment tönkre a körmöm, amikor lakkoztam. Repedezett, hasadozott, töredezett, egyszerűen borzasztó volt.
Mióta nem lakkozom és rövidre vágom, azóta gyönyörű, egészséges rózsaszín, nincsenek rajta fehér foltok, nem töredezik stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!