Aladics kérdése:
Kedvenc pólóimat növöm ki. Mit csináljak velük?
Figyelt kérdés
Rengeteg együtteses pólóm/pulcsim van de sajnos egyre többet növök ki. Netre nem akarom fölrakni eladni és barátoknak sem akarom szétosztogatni 2 okból is (1.eredeti ár 2.számomra nagy érzelmi fontossága van). Viszont nem tudom mit csináljak velük. Kidobni meg bedobozolni nem akarom mert az értelmetlen. Ti mit tennétek a helyemben?2015. ápr. 6. 18:05
1/8 anonim válasza:
Kereteztesd be és akaszd fel a falra
2/8 anonim válasza:
Én akkor is eltenném őket emlékbe, aztán talán majd a gyerekeim használnák.
3/8 A kérdező kommentje:
Sajnos elég kicsi a szobám fala így sajnos az 1. nem jó egybk én is filóztam rajta. A másodikkal pedig félek h tönkre megy az anyag esetleg bepenészesedik addigra.. :/ De azért köszi :))
2015. ápr. 6. 19:14
4/8 anonim válasza:
Normális körülmények között tárolva semmi baja nem lesz a ruhának. Nem a pincében kell bedobozolva tartani, hanem a ruháid között, esetleg évente egyszer kimosni. Csak az állástól nem lesz semmi baja. Nagymamámnak máig vannak olyan ruhái, amiket még 30-40 évesen vett (ma már 85 éves).
5/8 811 válasza:
add oda a rászorulóknak, ha van valami gyűjtés...jó ruhákra mindig van szükség...így kidobni nem kell, fölrakni eladni nem kell, barátok között szétosztani nem kell, otthon kerülgetni nem kell....tök jó :D
6/8 anonim válasza:
Attól, hogy rövid, még felveheted! Ha az ujjánál zavar, hogy szorít, vágd le ujjatlannak, ha kilátszik a derekad, az se baj (feltéve, ha nem vagy hájas), de ha zavar, hordj hozzá magas derekú nadrágot. Akár fiú vagy, akár lány :)
7/8 A kérdező kommentje:
A gond az hogy a mellemnél szorítanak és úgy elég kellemetlen :p
2015. ápr. 11. 22:41
8/8 anonim válasza:
Erre nem is gondoltam...én hozzá vagyok szokva, hogy nekem ott nem sok van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!