Mennyi ideig tart nektek a fürdés mindennel együtt?
Nekem kb. egy óra, amit nagyon soknak érzek, de nem tudom lerövidíteni, csak ha kihagynék valamit.
Ami nálam beletartozik az esti fürdésbe:
zuhanyozás, szőrtelenítés (borotvát használok), testápoló,
sminklemosás, arcmosás, tonik + hidratálókrém, fogmosás,
talpreszelés, lábpuhító krémezés.
Szerintem a szőrtelenitést nem kell minden nap csinálni egyébként miért nem használsz epilátort vagy gyantát ...meg a minden napos borotválkozástól nem lett erősebb a szőr?
Talpreszelést sem tartom napi szinten fontosnak.
Én ezzeket mindig felváltva csinálom épp amikor szükség van rá.
Én max fél órát fürdöm,de volt már nekem is egy órás de akkor csak fekszem a jó habbos kádban..
Ha mindent egybeveszek, tehát sminklemosás, arctisztítás, hajmosás, szõrtelenítés, testradír, arcradír akkor nekem is beletelik egy órába legalább. De ilyen csak nagyon ritkán van, hogy mindent egyszerre csinálok. Néha szoktam ilyet, amolyan welness zuhany néven. :D
Amúgy meg változó, nem mosok minden nap hajat, borotválkozni is 2-3 naponta szoktam, arcradírozás is csak heti néhány alkalommal.
Így a reggeli zuhany max 10 perc, este olyan 20-30 perc.
Egy óra szerintem rengeteg. Nekem hajmosással sem tart eddig, pedig nagyon sok, dús hajam van.
Maga a zuhanyzás 5-15 perc. Ha csak vizezés majd tusfürdő majd öblítés, akkor kevesebb, ha testradírozok, akkor több. Ha szőrtelenítek, az plusz 2 perc kb, csak a nemi szervemet borotválom, máshol epilálok. Azt nem fürdésnél végzem. A hajmosás dob rajta még egy 10-15 percet, attól függ, hogy balzsamot, vagy sokáig rajta hagyós pakolást használok. Ha balzsam, akkor megvárom a kádban, amíg lejár a hatóidege (eddig tusfürdőzöm magam), ha pakolás, akkor megyek a dolgomra türülközőbe bugyolálva a hajam, és ha lejárt az idő visszamegyek lemosni.
Sminklemosás, arctisztítás 5 perc maximum, fogmosás dettó.
Fél óra a legtöbb, amit egy sima zuhi során a fürdőben töltök, de akkor már mindent nagyon elhúzok.
20-30 perc szokott lenni, ha nem sietek. Én sem értem mi tart neked egy óráig. Én is zuhanyzok, borotválkozok mindenhol, teljes láb, intim, hónalj, aztán arclemosó, arckrém, fogmosás, fésülködés, hajolaj.
A talpreszelés felesleges minden nap, hiszen a bőr nem keményedik meg napok alatt, 1-2 hetente bőven elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!