Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tapasztalat ezzel kapcsolatban?

Tapasztalat ezzel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Vettem 1 hete egy szürke blúzt.Ki lett mosva,de ugye gyűrött lett.Megnéztem a cimkét az van rajt,hogy nedves állapotba vasalja.Soha nem csináltam még ilyet így alacsony hőfokon kivasaltam.Nem lett valami hú,de szép így megpróbáltam azt,hogy egy spriccelőből vizet spricceltem rá majd rá vasaltam.Tök jó lett kivéve,hogy ahol víz foltos volt az látszatra megszáradt de jobban megnézve látni a foltot.Szóval az a félelmem hogy most azok a kis vízfoltok ott maradnak ha meg is száradnak.Szóval ki hogy szokta ezt csinálni.Milyen tapasztalataitok vannak ezzel kapcsolatban?A válaszokat előre is köszönöm.

#vasalás #blúz #vizes vasalás
2015. ápr. 3. 20:58
 1/1 anonim ***** válasza:
Kifordítva alacsony hőfokon vasalva? Nekem van ilyen szaténblúzom amit így szoktam vasalni.
2015. ápr. 4. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!