Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ricinusolajat kenhetek a...

Ricinusolajat kenhetek a szemöldökömre is?

Figyelt kérdés
Elég ritka a szemöldököm, viszont a viszonylag dúsabb részen hosszú szálú, és nem szeretném, hogy nagyon hosszú is legyen.
2015. ápr. 3. 18:51
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
A ricinus puhítja a szőrt/hajat. Más hatása nincs rá. Se dúsabb se hosszabb nem lesz tőle.
2015. ápr. 3. 18:53
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Kenheted, de semmit nem fogsz vele elérni, mert semmilyen szőrnövesztő hatása nincs.
2015. ápr. 3. 18:56
 3/3 anonim ***** válasza:
52%
Én cáfolnám,amit az első két hozzászóló írt.Nagyon vékony,túlszedett szemöldököm volt.Esténként amikor csak tehetem(ez van hogy a héten minden nap,de van hogy csak egyszer...) bekenem ricinusolajjal és úgy alszok.Szemmel láthatóan sokat vastagodott.Hosszabb talán nem lett tőle.Viszont ha neked mégis az lenne,azt tudom ajánlani hogy fésüld le az ujjaddal a szemed irányába és körömvágóollóval óvatosan a hosszú részeket vágd le.
2015. ápr. 3. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!