Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Baj ha csak tippet használok?

Baj ha csak tippet használok?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nem igazán vagyok egy műköröm szakértő de nem olyan régen voltam segíteni egy ismerősömnek aki tanuló és láttam hogy a porcelán alá tippet tett fel. Sosem voltam igazan oda a tippekért mert ugye nem használtam még ez előtt. Ahogy szépen összereszelte a körmömmel a tippet teljesen olyan volt mintha az enyém lenne és nagyon megtetszett. Arra gondoltam hogy kipróbálom hogy csak tippet teszek fel és azt csak kifestem körömlakkal. Nem régen volt műkörmöm és én szedtem le és azóta képtelen a körmöm szépen megnőni. Gondoltam lehet ezen is segítene mert akkor megtud a tip alatt nőni a körmöm és aztán csak egy leoldóval leszedem. Kérlek segítsetek hogy jól gondolom e ezeket, hogy ettől nem lesz e baja a körmömnek jobban mármint ettől hogy utána nem kerül rá zselé meg semmi. Előre is köszönöm azoknak akik válaszolnak! Vicces kedvűek kíméljenek!! Köszi:D L/20

2015. ápr. 3. 07:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Az elég ciki ha tippet pakol a műköröm alá.
2015. ápr. 3. 10:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha neked úgy tetszik, akkor csináld! :)
2015. ápr. 3. 11:26
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem értem miért lenne ez ciki hiszen még tanul és épp ez volt a tananyag, nyilván nem fog nekiállni zseléből megépíteni ha ez a feladat....
2015. ápr. 4. 08:05
 4/5 Beus0 válasza:

Úristen :D

miért lenne ciki ? Tény hogy a tipp már elavult dolog a műkörmösöknél,de pl nálam is van olyan vendég aki tippet kér :)

Vissza a kérdésre,semmi bajod nem lesz tőle ha rendszeresen azt használod :)

2015. ápr. 21. 13:52
 5/5 anonim ***** válasza:

A tip önmagában nem túl erős, egy rossz mozdulattal sajnos letörik.

Én inkább a géllakkot javaslom, azzal is szépen lenövesztheted a körmöd, aztán leoldod, ha már nem kell.

A körmösök is sokat szenvednek, mire megtanulják buborékmentesen felragasztani a tipet, nem biztos, hogy neked is sikerül elsőre. Ha bubi marad alatta, akkor az algásodhat vagy gombásodhat. Plusz az összereszelésnél elvékonyíthatod a körmöd. Ezért sem javaslom.

2015. máj. 6. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!