Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A Müller drogériákban és az...

A Müller drogériákban és az Auchanokban milyen körömlakk márkák jellemzőek és milyen áron?

Figyelt kérdés

Plusz egy kérdés...

Vettem két Quiz márkájú nyomdázó sablont, amin még a kifejezetten nyomdázásra való lakk sem marad meg, már mindent kipróbáltam, mégsem sikerül velük nyomdázni.

Mi lehet a gond?

És mi az a "felreszelés" amit ilyenkor csinálni kell? Hogy kell azt és mivel ajánlatos?

2015. márc. 31. 11:17
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Semmi gond nincs! Teljesen jogos amit írtál!

Az ilyen idióta analfabéta embereket én is rettenetesen utálom. Annyi buta kérdést is feltesznek itt, hogy bőven lehetne kötözködni bármelyiknél. A normális emberek, normális kérdéseinél, csak azért vannak jelen az ilyenek, hogy megpróbálják a normális emberi szintet elérni, de hiába...

Az ilyen körmös "szakemberekkel" tele van a net, de kb. ugyanazt tudja a 80 %-uk, amit bárki más.

Köszönöm szépen a válaszodat, ment a zöld kéz!

Ez előtted szólóé, és a Tiéd tényleg hasznos, rendes, értelmes válasz, örülök, hogy vannak még ilyenek is! :)

2015. ápr. 8. 07:59
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Mondja az analfabéta aki feltett egy buta kérdést.
2015. ápr. 8. 09:59
 13/15 A kérdező kommentje:

Te húzzál már el innen!

Az analfabéta Te vagy! Sem olvasni, sem értelmezni nem tudsz, csak pattogni, ez Téged minősít.

Miért buta kérdés ez? Magyarázd már el!

Te idióta! Leírtam, hogy EGYIK SEM A SZOMSZÉDBAN VAN!!!

Látom elolvasni, értelmezni nem tudtad. Akkor ki az analfabéta? Biztos nem én!

Hogy írjam le, hogy felfogd a lyukas agyaddal? Már ha rendelkezel ilyennel egyáltalán...

Nem érteni magyar?

Takarodjál a szex témába kötözködni, ott vannak Neked való kérdések!

A továbbiakban pedig, nem kívánok reagálni az ostobaságaidra, akárhogy koptatod a billentyűzetedet itt, ennek tekintetében töltsd ennél a kérdésnél számodra "kellemesen" ám valójában Rád nézve felettéb szánalmas módon az idődet. Én nem kívánok a szintedre süllyedni! :)

Remélem, elég érthetően fejeztem ki magam! (Vagy nem?) Mindegy.

Szia! :)

2015. ápr. 10. 06:36
 14/15 anonim ***** válasza:
hagyjad, az ilyen emberek, akik itt szólogatnak be meg visszajárnak a kérdésekhez fölényesen provokálni, csak az unalmas életüket próbálják izgalmasabbá tenni...
2015. ápr. 11. 02:08
 15/15 anonim válasza:
Az auchanban leginkább moyra az kb 4-500ft és essence ami 549ft meg van az alap és a fedőlakk ami 949ft de van még miss sporty annak nem tudom az árát
2015. jún. 29. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!